Past goed en product werd snel geleverd

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Commercie moest ik zelf aangeven hoe dit te doen

Na een foutieve verzending door PlutoSport XL werd S/M reageerde ik uiteraard dat dit niet correct was. Antwoordt medewerkster: u kunt het retourneren en storten het geld terug? (die kennen wij wel uiteraard) Toen voeg ik: is de maat XL er, er werd gekeken en bleek de codering fout in het systeem te staan waardoor XL niet meer voorradig was.:-(( Vervolgens: u kunt een soort gelijk artikel kiezen...jaja zo slim was ik zelf waarschijnlijk niet haha...dus ik zeg dat is lekker u biedt een artikel aan dat A fout staat gecodeerd, B er niet meer is C ik een duurder artikel moet kiezen. Mijn reply: u zorgt maar voor een zelfde soort maar dan wel met de prijs waarvoor ik voor u koos.....uiteindelijk viel het dubbeltje......sorry hoor maar als dit nu commercieel is en mij nu lokken voor 6,95 als ik een review schrijf plus voor 75,= bestel....is naar mijn mening commercie van niveau low level....ik heb al aardig wat gekocht bij jullie aan Asics hardloopschoenen maar overweeg nu toch echt om bye bye aan Pluto te doen.

Flitsend

'savonds besteld en de volgende ochtend al netjes thuis bezorgd

Prima goede service en prijs kwaliteits verhouding

Mijn vijfjarige is blij

Lichtgewicht racket, heel leuk design en heel wendbaar. Mijn vijfjarige kan niet wachten tot de padellessen starten. Ook een heel snelle levering. Wij zijn enorm blij!

Prima levering

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Betrouwbaar en snelle levering

Al jaren klant en nog steeds tevreden over

Fantastische sportkleding

Fantastische sportkleding van Cruyff sportswear. Zit als gegoten en fijn geprijsd.

Snelle levering en artikel als verwacht

vlotte service

Telefonisch contact opgenomen ivm de bestelling, vlotte en vriendelijke bediening.

Fijne schoen

Goede lichte tennisschoen.

Prima geregeld je krijgt wat je besteld

Pakket op tijd bezorgd je wordt op de hoogte gehouden en krijgt wat je besteld

Super snel bezorgd

Fijne snelle service en top producten

Nog steeds niks ontvangen

Zou afgelopen dinsdag komen, nu nog niks!

Snelle en accurate service van Plutosport!

Top t-shirt van Adidas Originals! Zeer jaren tachtig.

Mooie spullen!

Precies zoals verwacht!

Voor 22.00u besteld is ook echt de volgende dag in huis. Prima geregeld, jammer dat er verzendkosten betaald moeten worden. Dit zou eigenlijk alleen bij het terugsturen van kleding van toepassing moeten zijn.

mooi product voor aantrekkelijke prijs

Als inwoner van Ter Aar makkelijk zelf op te halen, bij de balie heel vriendelijk en snel geholpen. De tight keurig in orde en voor een leuke prijs

Vlotte communicatie , snelle levering . Ook voor garantie vlot bereikbaar, afhandeling zonder gedoe.

Goede service , snelle levering

Levert volgens afspraak, snel en optijd

Totaal geen opmerkingen Top bedrijf.

Fijne shirts

Goede pasvorm, vallen wel groot uit! Ik heb uiteindelijk maatje kleiner besteld dan normaal.

Snelle bezorging

Shirt ziet er goed uit !

Ik kon snel bestellen. Binnen een dag werd er geleverd

Geerweg 46

2461 EB Ter aar