Super duidelijke website

What you see is what you get. Goede beschrijving product. Foto's prima. Maattabel prima. De pasvorm is prima. Ze zitten als pantoffels. Goed voetbed en zool waardoor je zonder problemen ook langere wandelingen kunt maken.

Hallo

Beste Ik woon in België en elke bestelling wordt niet twee dagen vertraagd, gemakkelijk te kopen en gemakkelijk te retourneren, en ik vind het proces om contact met hem op te nemen via e-mail snel. M.v.g Hba

Mooie zwembroek

Zwembroek is zoals afgebeeld! Prima comfort. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Super comfortabel ♡♡

Fijne sportbroek, al veel complimenten gehad

Zondag besteld, de volgende dag in huis. Schoenen zitten perfect!

Snelle levering, prachtige schoenen

Lang gezocht om de skechers voor een aantrekkelijke prijs te vinden. En ik heb ze gevonden en gekocht bij Plutosport!! Bedankt voor de snelle service. Vriendelijke groet, Sonja van Driel.

Prima en snel

Artikelen zijn snel geleverd en voldoen aan onze verwachtingen

snelle levertijd en goed werkende site

Zeer snel bezorgd en de kwaliteit van de producten is erg goed!

Zoals altijd is mijn bestelling bij Pluto Sport geheel op tijd en volgens afspraak geleverd en is de kwaliteit van de producten (drie verschillende poloshirts) erg goed. Ik bestel zeer binnenkort weer op jullie website!

Snelle aflevering . Top onderbroeken !

Snelle levering en top product!

Een echte aanrader buiten men verwachtingen geeft heel goede steun

Perfecte pasvorm en heel leuke ervaring om met te wandelen geeft ook een perfecte steun aan de voeten beveel dit product zeker aan iedereen die geen pijn aan zijn voeten wil Marc

Goede service en mooie acties

Altijd zeer prettig om iets te bestellen. Sneek levering, goede acties.

Top bedrijf

Zondags besteld, maandags afgehaald. Duperservice

snel geleverd en past

zeer prima

super

goed product, stof voelt goed

Goedkoop

Geen probleem

Top levering en snel bezorgd.

Pakketje was snel bezorgd, goede ervaring!

Ik had skeelers besteld, en deze waren dezelfde dag verzonden en dag erna geleverd, hele fijne service. Thanks!

Zeer mooi produkt

Ziet er goed uit. Kwaliteit ok

Prachtige kwaliteit

We zijn zeer tevreden over de aankoop en bestellen zeker terug goede kwaliteit en snelle levering! Wij zijn dik tevreden

Bestelling gedaan. Kom hem een half uur later ophalen in Ter Aar. Heel fijn!

Correcte prijs Vlotte afhandeling Snelle levering

Helemaal ok

Duidelijke website, snelle levering en een prima prijstelling

Hele goeie goedkope website de kleding zijn mooi

Goedkope website producten zijn goed en mooi

Geerweg 46

2461 EB Ter aar