Snelle levering, goed product

Goeie kwaliteit

De elleboog en kniebeschermers passen goed. De plos beschermers zijn aan zeer groot. Ik moet ze op zijn strakst zetten dan gaat het net. Voor de rest heel erg blij er mee :)

fijn stoeltje voor op de sup

ideaal stoeltje voor op de sup. Makkelijk vast te klikken en er ook weer af te halen. Zit stevig.

Alles ging goed

Ik heb voor mijn bestelling niet veel van Plutosport gevraagd. Alleen de levering van mijn bestelde producten. Deze kwamen snel aan. Zijn goed en veilig geleverd.

DHL niet goed

Ik ben blij weer bruin leren Teva-sandalen te vinden.

Ik heb maat XS en vaak zijn artikelen te groot. Bij de voorvoet kan ik 'm nu ook niet strak genoeg doen. Dus daar mag in het vervolg extra aandacht aan worden besteed door Teva.

Goede prijzen en snelle levering

Goede prijzen, groot aanbod en levering was snel.

Goed en snel

De tshirt zijn goede kwaliteit. De service is goed en werd snel geleverd. Zowel voor ondernemers als voor particulieren is veel artikelen op voorraad. Bedrukking is ook aanwezig vanaf 15 stuks wel jammer dat niet voor kleine oplage bedrukt kan worden. Voor de rest is top bedrijf.

Goede telefonisch service

Goede service.

Aardige helpdesk medewerkster

Met maattabel badslippers van Adidas de maat bepaald, maar toch vielen deze klein uit. Gebeld met helpdesk. Vriendelijke mevrouw kon vertellen dat de volgende (beschikbare) maat 8 mm groter zou zijn. Dus die besteld en andere geretourneerd. Bestellen en retourneren beiden eenvoudig te regelen en snel.

Mooi shirt, goede prijs kwaliteit verhouding.

Shirt valt wel groot uit, en is wat lang. Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede en snelle levering.

Ik ben zeer tevreden

Prima service.

Voor mij is Plutosport een hele fijne webshop. Snelle levering voor een prima prijs. Aanrader

Snel en goed

Mijn sandalen waren versleten vanwege mijn ervaringen dezelfde besteld. Kwaliteit is hetzelfde dus prima. Scherpe prijs, snel geleverd en tijdens bezorgproces op de hoogte gehouden. Allemaal perfect dus.

Makkelijk besteld, snel in huis, prima product

Makkelijk besteld, snel in huis, prima product

Mooi stevig supboard

Mooi en degelijk Sup board. Op te de blazen met de bijgeleverde handpomp. Duurt ca. 10 minuten en de laatste loodjes zijn wel een beetje zwaar, maar een extra training is nooit weg. Wil je het jezelf makkelijker maken dan koop een elektrische pomp erbij. Het sup ligt door z'n breedte stabiel in het water. Het oprollen is even wat lastiger, want je wilt wel dat het in de tas past. Al met al ben ik erg tevreden met dit sub board, wat door het hele gezin gebruikt wordt.

Prima, snel en goed

een goed product

goeie maat en pasform

Fijne producten en snelle levering

Sterke en degelijke pomp

Auto motor laten draaien

Snelle communicatie en levering!

Top....

Goed en snel

Goed en op tijd geleverd

hele fijne schoen

Maar helaas teruggestuurd. Waren te klein

Geerweg 46

2461 EB Ter aar