Superfijn, leuke, comfortabele schoenen!

Altijd fijn om all stars in huis te hebben! Ook dit jaar weer aangeschaft!

Snel geleverd goede prijs kwaliteit

Snel geleverd mooie spullen voor een goede prijs

Snel in huis

Super snel weer stunten met de perfecte wielen voor stunstep

Deze wielen zijn ideaal onder je atunstep. Perfecte maat, lagers en juiste hardheid. Even erop zetten en steppen maar met een glimlach op je gezicht.

prima ervaring en duidelijke service

alles duidelijk en goede service

Heel goed in behandeling luid en duidelijk

Good experience

- Fast shipping - Sufficient and clear information - No extra hastle - Good price

Het ondergoed heeft de perfecte pasvorm voor mij, voelt licht aan en af en toe heb je het niet eens door dat je ondergoed aan hebt.

Ze lopen fantastisch het is voor mij de tweede paar die koop.

Direct de volgende dag geleverd, super!!

Mooi kleding

Ik zie mooie goedkope dingen dat ik elke dag draag

Lekker zittende onderbroek. Voelt lekker zacht en goede pasvorm.

Top pasvorm en mooie jeans

Zeer fijne jeans van Tommy,pasvorm is top. Levering is super van DHL.

Goede producten, snelle service

Top leverancier. Altijd snelle levering van kwalitatief goede producten.

Uitstekend!

Simpel bestelproces en snelle levering van een goed product.

kan altijd vinden wat ik zoek, snelle levering , prima kwaliteit

zie boven

Altijd op tijd bezorging en goede kwaliteit producten

Goede kwaliteit

Goeie legging schijnt niet door en zit mooi strak

Super snel

Voordelig en super snel. 3 polo.s gekocht.

Fijne goed zittende wandelschoen

Lowa wandelschoenen zitten altijd goed. Deze passen perfect en je loopt er direct mee weg voor een goede wandeling!

best goed, maar kan beter!

Heb meerdere pogingen ondernomen alvorens ik naar de betaalomgeving kon. Bleef hier hangen als het ware. Tegelijk was daarna mijn account on hold waardoor ik geen nieuwe order kon plaatsen. Eerste dame v klantenservice was zo vriendelijk mn order te cancelen zodat ik opnieuw in kon zetten. Maar toen het na een paar uur weer plaatsvond, zei een andere dame ad phone dat er eerder die dag problemen waren en dat deze nu opgelost waren op de site en dat t bij mij lag. Ondertussen bleef mn account on hold. Uiteindelijk later maar een nieuw account aangemaakt en lukte het wel. Had iets meer service verwacht. Ook jammer dat jullie niet gewoon de kosten van transport opnemen in je calculaties. Valt gewoon tegen als je deze alsnog moet betalen. Psychologisch dingetje… Helemaal nu je niet kan omruilen en ik een deel van de kleding weer opnieuw moet bestellen. Aardig dat ik deze verzendkosten terug kan krijgen door review op te stellen, maar kom niet meer aan het bedrag om deze te ontvangen. Gevolg is dat iemand gelijk alles dubbel gaat bestellen. Toch zou ik jullie aanbevelen omdat de items die jullie hebben goed zijn en voor goede prijs. Geen winkel in met puberzonen is pure winst!!

top!

Goede kwaliteit voor voordelige prijs!

ruim aanbod, snelle levering

top service!

Snelle levering!

sportkleding besteld en past perfect. Mooie Nike shirtjes !

Geerweg 46

2461 EB Ter aar