Makkelijk besteld en snel geleverd!

Voor herhaling vatbaar!

Ik houd ervan

Alles prima

Top schoen

Snelle service, snelle levering en goede kwaliteit schoenen.

Veel te klein

Maat M zou goed zijn voor schoenmaat 41 maar helaas veel te klein. Er zat ook totaal geen stretch in dus teruggestuurd.

Valt wel heel erg klein

Prima tasje van Adidas. Valt wel kleiner dan je denkt.

Slecht

Mijn bestelling klopt voor de 2de maal niet

Looks good, but...

Looks good. Only the quality I think is poor, I realize it’s a fluffy jacket, but the fluff I think shouldn’t stay on clothes and touch anywhere. I ordered the same jacket for a friend, only the different colors of the logo and his jacket do not leave fluff, so as far as I understand I received a poor quality jacket, which I can't change now, because I tore off the labels ...

Slechte levering, goede klantenservice

De DHL transporteur is in gebreke gebleven en mijn bestelling is nooit geleverd. Het is door Plutosport opgelost met restitutie en een kortingsbon en goede communicatie.

Geweldig snel geleverd doen wat ze beloven

Was mijn eerste bestelling bij Pluto sport Ben zeer tevreden

Prima schoen

Prima schoen, zit goed, smal en de zool is zacht.

Mooie schoen zit perfect en loopt heerlijk

Te krap.

Licht gewicht regenpak met fris geel jasje en donkere broek! Gepast bleek het te krP. Om die reden werd het teruggestuurd.

Goed assortiment

Good quality and price for foldable paddles

Good quality, paddles are not fluffy. Foldable paddles, easy to be assembled 3 position for blades -45, 0, +45 angles. Wise to add it to description, it was one important topic for me :)

Prima product kleur perfect - service - en afhandeling

Gewenst hier was een polo met een frisse groene kleur dat is met dit product van GANT in de praktijk naast de kwaliteit ook zo uitgekomen. De service na het bestellen kwam in de praktijk overeen zoals aangegeven door deze firma even als de bezorging door DHL gelukkig was ik thuis en kon het pakket aanpakken en daarmee een brievenbus aflevering uitsluiten. Voor GANT is het gezegde, goede wijn behoeft geen krans, zeker waar met de ervaring die ik daarmee heb.

Super snelle levering

Ik heb al vaker kleding bestelt en wordt netjes op tijd geleverd ✅

top

perfecte maat en fijne handschoenen ben er blij mee

Mooie schoen

Mooie smalle goed aan sluitende schoen. Lichte kleur is wel besmettelijk.

Fijne lekvrije bidon

De bidon lekt niet als je deze op de kop houdt. Het water sproeit als het ware in de mond.

Voldoet 100% aan mijn verwachtingen

Mooie kleur goede pasvorm super materiaal. Snelle levering,Top

Goed en dat is goed

Zie boven . Ik wil niet in herhaling vallen

Snelle service en zeker goedkoper als andere site’s

Helemaal top alleen jammer van de hoge verzendkosten .

goede service na een kapot produkt

Goede service, nadat ik recent pantoffels had gekocht die kapot gingen. Direct nieuwe ontvangen evenals het geld wat ervoor betaald was. Nieuwe bij hun gekocht en die ook snel geleverd. Een bedrijf wat problemen direct oplost, geeft vertrouwen.

Goede merkartikelen, voor een scherpe prijs en bovendien snel bezorgd

Goede merkartikelen voor een scherpe prijs en ook nog snel thuis bezorgd

Fijn zittende schoenen

Schoenen hebben een fijn voetbed. Schoenen vallen wel smal

Geerweg 46

2461 EB Ter aar