Snel bezorgd. Nadeel de hoge bezorgkosten

Prima artikel , snelle en correcte levering

Op tijd volgens afspraak geleverd.

Netjes en verzorgd verpakt.

Goede en keurige service

Fijne begripvolle en goede service; niets op aan te merken.

mijn zending nog niet ontvangen

niet zo best bestelling gedaan nog niet ontvangen.

Snel, correct en betrouwbaar.

Snel, correct en betrouwbaar

Fijn bedrijf!

Twee keer de klantenservice aan de lijn gehad in verband met een vraag over een artikel toch een maat groter proberen......zeer vriendelijk en bereid tot meewerken!

Super snelle levering

S avonds laat besteld en de volgende dag geleverd wat een service !!!! De Sketchers zitten heerlijk en de prijs bij Pluto sport is erg aantrekkelijk !

Geweldige jas,past perfect

Fijn dat erbij stond als tip,koop hem maatje groter want dat klopt helemaal. Top jas ,snelle levering,perfect.

Levert wat beloofd is

Vlotte levering en producten in zeer goede staat!

mooie shirt zit ok

prima shirt

Snel geleverd. Keurig passend

Snelle levering. Keurige producten. Direct in gebruik genomen. Passen goed. Mooie prijzen

Fijne makkelijke schoenen

Heel prettig met klittenband te sluiten. Mooie rode kleur met een iets roze kleur maar niet te roze.

Besteld en de andere zelf opgehaald. Hele goede loopschoenen.

Alles zoals het moet

Prima prijs, kwaliteit.

Pasvorm is prima.

Goed product! Snelle levering

Een maat groter bestellen is soms niet een goede keuze blijkbaar

snel en correct!

Beter dan de winkel van ons allen! Prijs, kwaliteit, snelheid van leveren, info...doe zo verder.(adidas behoud dezelfde maat over het gehele gamma, dat kunt je niet bij alle merken zeggen).

Zeer vlotte verkoop

Deze site is betrouwbaar En zeer correct in het versturen van het aangekocht artikel De maat is ook zoals ze beschreven hebben

Doen wat ze beloven.

Al jaren klant en nog nooit teleurgesteld. Super winkel.

Snel geleverd, product als verwacht.

Bij plutosport een travelbag gekocht, die precies voldoet aan het formaat van de handbagage van de luchtvaartmaatschappij. Het bestellen ging goed, de website is overzichtelijk en ik kon de dag van levering kiezen. Het product was snel geleverd en voldoet aan de kwaliteit. De prijs was overigens ook voordelig. Ik beveel plutosport aan!

Fijne sandalen. Ik had ze al 3 jaar eerder gekocht in andere kleur. Vlotte levering van Pluto.

Heel uitgebreid aanbod, bezorger traag

Super veel keuze op de website en snel verzonden. Op de service van Plutosport niets aan te merken. Maar werk alstublieft niet meer met DPD! 3 producten besteld, waarvan 2 met DHL bezorgd. Die waren al een dag te laat, DPD heeft er maar liefst 5 dagen over gedaan. Waarom geen PostNL? Dat is de meest betrouwbare bezorger. Of reken geen verzendkosten.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar