We hebben het product niet ontvangen

Heel jammer maar de T-shirts zijn niet aangekomen. Er is iets fout gegaan bij de post maar fijn dat jullie het zo goed opgelost hebben.

Snelle levering!

Tevreden over de snelle levering vd bestelling!

Gewoon goed

Duidelijke website Makkelijk bestellen Snelle afhandeling Op tijd en keurig afgeleverd

Super snelle service en ontvangst

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit en perfect op tijd geleverd.

Dit is mijn derde jas, dus dat zegt wel genoeg,hierover dit product denk.

Echt top

Top broek echt blij mee!!

Superservice

Super bedrijf voor €10 extra dezelfde dag in huis supersnelle Levering super kwaliteit kleding schoe

Snel bezorgd

Goede snelle levering fijn product

Plutonium sport levert snel met goede producten en prima service

In een woord top!

Zeer tevreden over de snelle levering en kwaliteit van de sportkleding.

Goede koop!

De schoen heeft mooie kleuren, een goede pasvorm en hij zit strak genoeg om de voet, dus je hoeft niet bang te zijn dat hij uit schiet bij een duel. Een goede aankoop dus!

goed product, snel geleverd

Goed product ,geheel na verwachting. snelle levering

Prima service en goed product

Goede ervaringen van producten, zitten goed en perfecte prijs.

Snelle service!

Leuk Adidas sport shirt. Snelle levering

Veters stuk

Snelle levering Maar veters waren al stuk beetje jammer

Heerlijke zomerschoenen

Goede kwaliteit schoenen en zitten als pantoffeltjes

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden wanneer het geleverd werd

Snelle levering met duidelijke e-mails wanneer het pakket bezorgd werd. Al met een top servicie, ik ga zeker hier nog eens bestellen

Super fijn. Heel goed

Harde zool, maar zachte zool voor je voet. Geen maat groter nodig dan eigen schoenmaat. Hakjes zijkant schoen ook fijn. Katoenen lusjes voor je veters verslijten namelijk sneller door gebruik. Waterdicht

Snelle levering goed verpakr

Prima! Van de 3 pakketjes die ik die dag ontving kon ik die van pluto gewoon houden de rest moest retour...

Snel en netjes geleverd

Op de dag dat het beoogd bezorgd te worden, ook daadwerkelijk bezorg. Netjes verpakt.

snelle service !!

snel binnen makkelijk retourneren kortom top

Zaterdag besteld, maandag kon ik dit al ophalen.

Snel en goed

Slippers besteld, waren er de volgende dag. Keurig verpakt en mooie slippers

Super blij met de snelle bezorging

Lekker snel en goed bezorgd.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar