goed en snel

goed product, netjes en snel geleverd.

Gewldig

Een snelle levering...geweldig

Snelle accurate afhandeling van de bestelling

Binnen de beloofde tijd werd het artikel geleverd. Kwaliteit was als beloofd. Prima service.

Snelle en goede service

Hun werken netjes en snel

Zeer snelle levering

Onlangs 2 broeken aangeschaft via Plutosport. Helaas beviel 1 broek niet qua kleur. Retour verliep vlekkeloos. Zeer tevreden dus.

Top bedrijf

Altijd snelle levering. Wat je ook koopt het is zoals in de shop wordt aangeboden. Zeer tevreden over dit bedrijf.

Heb het Jack terug moeten sturen, maat XL was te groot en maat L is niet verkrijgbaar bij u

bestellingen worden snel en correct geleverd

Nog nooit problemen gehad met Plutosport. Er was een keer iets wat snel kapot ging en we kregen gelijk het geld terug en een bon voor gratis verzending de volgende bestelling. Super service!

Snelle en zorgvuldige levering

Snelle en zorgvuldige levering van de door mij gewenste producten. Goed verpakt zodat de inhoud niet kon beschadigen.

Ik heb ze voor in mijn wandelschoenen. Ik loop er prima mee.

Top geregeld

Snel en duidelijk geregeld

Prima zwemvest en wetsuite

Goede kwaliteit spullen en netjes geleverd.

M valt goed niet te ruim

super

snelle, correcte levering prima klantendienst

Zien er uit als 100% in orde maar trek je ze aan is de band over mn wreef aan de krappe kant

Heb ze nu 3 dagen gedragen en de Zool loopt als een nike sportschoen heerlijk dus alleen beetje jammer dat de band over mn wreef aan krappe kant is moet slipper echt met 2 handen over mn voeten trekken de eertste dag had ik rode striemen van de band op mn wreef staan. Nu na 3 dagen zitten ze al iets ruimer dus de band rekt nog iets op ook zitten er dubbele stiksels waar band aan zool zit dus deze gaat niet zomaar los door dat hij eigenlijk iets te krap is. Ik beveel ze aan wel zul je eerste 2 dagen pijnlijke wreef hebben

Snelle en klantvriendelijke service

Snelle levering, makkelijk retourbeleid (ivm maat groter) duidelijke communicatie, top!

Goede service en een snelle reactie

Plutosport levert goede artikelen en bij vragen is de klantenservice snel beschikbaar.

Prima zwembroek

Broek past goed en kleur zoals aangegeven.

Snelle levering, het product komt overeen met hetgeen er beloofd wordt.

Goeie fijne zomerjas

Mooie en goeie zomerjas voor n mooi prijsje.

Uitstekend artikel en snelle levering.

Dit is een aanrader.

2200 Besteld volgende dag bezorgd❤️Top

leuke winkel, maar maten kloppen niet altijd

leuk aanbod, soms een beetje prijzig en maten kloppen niet altijd. Maar over het algemeen wel aanbevolen.

Snelle levering en prima kwaliteit

Prima schoenen van goede kwaliteit met een normale pasvorm. Ontzettend snel klaar voor afhalen in Ter Aar.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar