online bestellen

zeer snelle levering. aantrekkelijke prijzen. fijne website. artikelen zijn van goede kwaliteit en goede pasvorm

Volgens afspraak

Bestelling is prima verlopen

Snel

Bestelling geplaats en binnen 2 dagen ontvangen. Ik mag zeker niet klagen over de snelheid.

Fijne service

Fijne snelle service.

makkelijke bestelprocedure

Eenvoudig te bestellen, correcte levering

Prima site en snel geleverd

Volgens afspraak en naar verwachting

Ik heb op zondag een sup besteld. Deze kwam op dinsdag aan, goed verpakt. Uitgepakt: alles ziet er goed uit. Opgeblazen: alles helemaal top. (Vanwege het tegenvallende weer heb ik nog geen kans hem het water op te nemen). Als enige, zeer onbelangrijke opmerking: voor 1€ extra biedt Plutosport de mogelijkheid dat het pakket 's avonds worst geleverd. Echter de pakketdienst DPD trekt zich daar echt niets van aan; 's middags om 14:00u stonden ze voor de deur. Wel met een goede track-and-trace, dus ik kon zorgen dat er alsnog iemand thuis was.

Helemaal top

Top schoenen, top prijs en top service.

Zeer vlugge bezorging

Zie boven

Makkelijk besteld en snel geleverd

Door een selectie op de website makkelijk besteld en de volgende dag in huis. Super

Heel blij met broekjes

Snelle levering en een top product

Bestellen gaat eenvoudig en de prijzen zijn scherp. Top! De Teva Classic Flip Leather slippers zijn super. Zitten lekker en zien er gewoon geweldig uit. Erg blij mee.

Ruime keuze , snelle levering

Zeer ruime keuze, en duidelijke informatie ,ook de levering is zeer snel. Blijf hier zeker terug komen om te bestellen.

Snelle levering, product voldoet

Product voldoet aan omschrijving

Aankoop soepel en vlot

Ik hoopte dat de sandaal zou aansluiten aan de voet. Helaas kun je de voorste band niet verstellen en glij je naar voren bij een smalle voet. Ik heb ze geretourneerd en direct nieuwe besteld bij plutosport die voor en achter verstelbaar zijn. Met deze ben ik heel blij

Heerlijk fleecvest ! Blij ermee

Heerlijk vest comfortabel

Ruime keuze en snel bezorgd.

Zeer prettige en overzichtelijke site met mooie merken. Bestelling gedaan en had deze de volgende dag al in huis. Kortom top!

Super snel geleverd

De levering is zo snel ik kon er de volgende dag al in zwemmen

Goed meedenken en een perfecte service. Mega betrouwbaar kopen.

Top bedrijf. Betrouwbaar en deskundig

Overzichtelijke duidelijke website

Mooi

Goede service na klacht sportschoenen

Erg tevreden over meedenken over klacht omtrent sportschoenen. Pluto sport is aan te raden!

Snelle levering!

Vlotte levering en nette retournerend!

Super gaaf

Ik bestel iedere maand bij Pluto super gaaf sport site.

Tevreden

Geerweg 46