Super snel levering

Betrouwbare webwinkel

Ik hoop al jaren bij Plutosport, gaat altijd goed.

Rare verzendings methode

Ik kreeg bericht dat pakketje verzonden was met tracing code, maar telkens kreeg ik fout melding bij DHL. Bleek dat t nog niet verzonden was op die moment, wat een beetje verwarrend was. Verder ben ik wel tevreden over aankoop.

Snelle levering.

Website is duidelijk en een ruim assortiment. Snelle levering en artikelen conform verwachting. Bezorgkosten van € 6,95 vind ik persoon iets te hoog. Voor de rest tevreden.

Snelle en goede service

Ik ben na een vraag via e-mail snel en correct geholpen zodat ik mijn bestelling de volgende dag in huis had.

Primanptoducf en snelle levering

T-shirt van mooie kwaliteit en binnen een dag geleverd. Helaas een maatje te klein, binnen een weer de goede maat binnen. Heel prettig!

Super ****ts, lekkere pasvorm goede kwaliteit. Snelle levering!

Super vriendelijke klantenservice

Ik had sloffen besteld voor volgende winter, dus ik had ze nog niet gepast. Maar meer dan een maand later deed ik ze toch even aan en kwam ik er achter dat de binnenzool helemaal los zat en verfrommeld was. Plutosport heeft de klacht doorgezet naar de leverancier en binnen mum van tijd had ik een antwoord. Het aankoopbedrag krijg ik retour en als ik andere sloffen bestel dan hoef ik hierbij geen verzendkosten te betalen. Zulke goede service maak je niet altijd mee bij een online bestelling, ik kom hier zeker vaker terug!

Gewoon goed!

Goed en snel

Plutosport heeft een groot assortiment. En een snelle levering en scherp geprijsd.

Pakje werd me binnen de 2 dagen geleverd.

So cheap I though it would be a ****

Got a top of the line Giro cycling helmet for 1/3 of the price here. At first I was worried it would be a counterfeit, but it turns out it is original and in perfect shape. I guess I got lucky with their stock/sales algorithm.

Precies zoals beloofd

Snel bezorgd en precies als op de foto en beschrijving

Ik wilde direct na mijn bestelling nog een extra masker toevoegen. Direct een mail gestuurd maar artikelen toevoegen kan helaas niet (nogmaals de verzendkosten dus). Zou mooie toevoeging zijn als je binnen 60 minuten nog iets aan je order kan toevoegen...

Sneller levering

Vrij laat op de dag besteld en dan ook nog op een vrijdag, maar de skates waren de volgende dag gewoon al binnen.

Ik ben super tevreden met de trainingspakken

Ik ben echt heel blij met de snelle levering en de trainingspakken het zit super comfortabel mijn vader draag de xl en ik draag de xxl omdat ik bodybuilder ben en zolang mijn vader tevreden is ben ik dat ook en mijn vader is super blij met de trainingspak het zit voor mij ook echt heel relax lekker stofje en het zit perfect ben echt heel blij ik raad iedereen aan om bij jullie te bestellen.

Geweldig jack

Hetzelfde jack gekocht als de vorige omdat ze eruit gegroeid waren. Enorm blij mee! Waterafstotend, comfortabel, goede pasvorm en uitstekende kwaliteit! Oorspronkelijk gekocht alleen voor sporten, maar is een echte go-to jack gebleken. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Goede maat, snelle levering

Snel geleverd, goede prijs en maat.

Klantvriendelijk

Had snel een gat in nieuw shirt,weet niet hoe het gekomen is (misschien wel eigen schuld) maar weet niet hoe. Shirt opgestuurd en geld terug gekregen zonder gedoe!!

perfecte service

klaar en duidelijke communicatie en levering zeer snelle

Hele snelle levering en leuke sportkleding!

Hele fijne website en snel geleverd de volgende dag had ik het al in huis!

Een goed product en fijne service

Makkelijke site om te bestellen Duidelijke afspraken over bezorging Product voldoet aan de verwachtingen

snelle levering makkelijk retourneren

dubbele maat besteld om te kijken welke beter zat. bestelling was supersnel binnen en het retourneren van het de artikelen die qua maat niet goed waren ging super makkelijk

Schoenen besteld en die waren er al 2 dagen later, dus lekker snel.

Transparant en snelle levering!

Overzichtelijk en snel geleverd

Geerweg 46