Snelle levering, prima service

snel geleverd, eerdere retour werd ook snel verwerkt.

Super attente aandacht

Hele fijne & persoonlijke hulp toen ik de spullen kwam ophalen bij Plutosport

Mooie shirts

Snelle levering van mooie shirts. Pasvorm prima. Ook van het broekje.

Vlot contact met klantenservice!

Ik had pantoffels besteld voor mijn vriend. Na 2 weken was er een stiksel kapot. Nadat ik contact opnam met de klantenservice via de mail, kwamen zij op dezelfde dag nog met een passende oplossing. Tevreden!

Nadat wij twee shirtjes besteld hadden die samen in een pakketje hadden moeten zitten, concludeerden we bij aankomst dat er maar 1 shirtje ipv 2 in het pakketje zaten. Nadat we gemaild hadden, kregen we direct bericht dat ze een shirtje na zouden sturen en het was geen enkel probleem. Dat vond ik een perfecte service!

Geweldige service.

1 van mij sloffen was al aan het verslijten en gaf die aan bij de klantenservice. Keurige mail met uitleg en een kortingscode voor een nieuw paar sloffen.

Snelle en klantvriendelijke reactie bij vermist pakketje

Nadat ik een bericht gestuurd had over een pakketje wat nooit bezorgd is, de volgende dag al een reactie met uitleg dat DHL zou onderzoeken waar het pakketje is. Toen het pakketje niet gevonden werd, nette passende oplossing geboden door plutosport

Beschadigd artikel goed opgelost

Helaas heb ik een beschadigd artikel ontvangen. De klantenservice heeft dit snel en correct opgelost. Prima service!

Top service ! En super snel geholpen , echt een aanrader !

Super goeie ervaring , en vriendelijk en echte aanrader !

Super goede service

Had mooie nieuwe en hele goede hardloop schoenen gekocht. Na een paar keer kwam er echter al een gat in de hak. Nadat ik dit had gemeld werd het super snel en netjes opgelost! Bestel voortaan alles hier!

Service is top en super snelle levering Producten zien er precies zo uit als op de site. Voldoet aan alle verwachtingen.

Goede service, snel & professioneel

Goede service, snel & professioneel.

Snel bestellen is ook snel leveren.

Een snelle service wat ze ook waar maken. Reageren op vragen. Ze geven netjes antwoord.

Klantvriendelijk, servicegericht

Op zoek naar nieuwe Hunter laarzen nadat mijn oude na 8 jaar versleten waren. Om mee te nemen op mijn reis naar Noorwegen Plutosport had van mijn maat nog 1 op voorraad. Om er zeker van te zijn dat dit klopte de klantenservice gebeld. Vriendelijke en enthousiast te word gestaan. De laarzen gekocht.. ze gaan nu mee naar Noorwegen..

Ik ben zeer tevreden over de klachtafhandeling!

Ik kwam erachter dat mijn Nike-shirt bij de oksel niet goed was genaaid. Heb telefonisch contact gehad en er werd gezegd dat ik foto’s moest aanleveren via de mail - zo gezegd zo gedaan. Binnen 1 uur kreeg ik al een reactie dat het aankoopbedrag wordt teruggestort. Plutosport is Perfecto!!! Tafi

Goede oplossing geboden!

Mijn wandelschoenen vertoonde scheuren aan de onderkant van de zool. Ik heb hier een melding van gemaakt en mijn melding is serieus genomen. I.v.m. milieu- en kostenoverwegingen, heeft Pluto met de leverancier afgesproken dat ik het artikel niet hoef terug te sturen en dat ik mijn geld terug krijg. Pluto denkt het met milieu en de kosten en dat vind ik fijn. Blij dat ik mijn geld terug krijg. Nu ga ik een nieuw paar uitzoeken.

Plutosport komt met nette oplossing

Voor mijn zoon bestelde ik een paar voetbalschoenen van Nike. Helaas, na 2 keer dragen zat er een klein gaatje bij de stiknaad van de sok. Ik mailde Plutosport hierover en na een aantal uur kreeg ik een mail terug dat ze het geld van de schoenen gaan terugstorten en dat mijn zoon de schoenen mag houden uit oa milieu overwegingen. Zeer netjes opgelost! Bedankt Plutosport!!!

Super snel geleverd

Heel blij mee, super snel geleverd. Alleen bij één paar schoenen iets mis, mailtje gestuurd naar de klantenservice en super snel opgelost. Helemaal blij mee.

Heerlijke schoenen

De schoenen zijn licht en lopen heerlijk.

Prima, snel; bezorgd

Snelle bezorging van prima hardloopschoenen

Snelle afhandeling, goed zoals altijd.

Heb meerdere malen bij Pluto besteld. Altijd snel en goed bezorgd.

Ik had een (terechte) klacht over een artikel

Mijn ervaring met de klantenservice was erg goed, voelde me serieus genomen en de omdat de klacht terecht was werd er een passende oplossing aangeboden. Top! Ik ben vaste klant bij plutosport en zal dit mede door deze ervaring ook blijven!

Heel Klantvriendelijk!!!

Het ontvangen artikel was gevlekt. Dit heb ik aangegeven per mail. Heb direct een antwoord ontvangen met excuses en een gepaste oplossing. Mijn complimenten voor de afhandeling!! Ik kom zeker terug!!!

Hele goede service, geweldig aardig contact.

De bestelling werd snel en netjes geleverd, en de probleempjes erg goed opgelost na een fijn e-mail contact. Ik kan deze zaak bij iedereen aanbevelen.

Super schneller und freundlicher Kundenservice!

In den Onlineshop gibt es sehr gute und günstigere Markenklamotten als auf anderen Seiten. Der Kundenservice ist sehr freundlich und antwortet auch echt schnell. Alles in einem empfehlenswert dort zu bestellen.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar