Alles super und das Team sehr hilfsbereit!

Sehr schneller Versand und das Support Team hat mir sehr geholfen. Sehr zu empfehlen!

Goede en snelle service

Producten worden super snel bezorgd. Ook wordt via mail goede service geboden(zonder te vragen!) met betrekking tot bezorgkosten, zodat je niet telkens 6 euro kwijt bent als iets niet past. Maak je niet vaak mee, zulke goede service (nee ik krijg geen geld voor deze review HAHAH). Ik ben zo perplex dat ik graag deze info deel.

Zeer goede service

We hadden in februari 2021 nieuwe handschoenen voor de kinderen gekocht en nog niet gebruikt tot een aantal weken geleden. Kwaliteit ging snel achteruit waarna we contact opnamen met de klantenservice. Hierna werd het bedrag keurig netjes als tegoed uitgekeerd. Klasse

**********

Echt elke review is nep op deze website van hunzelf, ze reageren “ook overal netjes op”. Als je op trustpilot kijkt zie je de echte reviews van dit bedrijf. Ze hebben 2,9/5 Sterren, en ze reageren helemaal nergens op (hebben niet eens het bedrijf geclaimd).

prima!

super service, 1 artikel pastte niet; zonder problemen terug kunnen sturen!

Perfect opgelost n.a.v. een mail.

Schoenen ontvangen van Nike die niet voldeden aan de verwachting. Zeer snel en keurig opgelost door plutosport.

Supersnelle levering en goede prijs

Plutosport levert heel erg snel. De producten zijn goed geprijsd. Bij een pakketje dat kwijt was hebben ze snel gereageerd en is het supersnel opgelost.

een goed bedrijf die zich houdt aan de afspraken

door mijn aankoop van schoenen waren deze binnen een paar maanden kapot, heb gebeld en de stukken omtrent de aankoop toegestuurd, en vervolgens werd er zonder problemen en met een goede service het aankoop bedrag terug gestort binnen 3 werkdagen. dit is een goede zaak waar ik graag opnieuw zou komen

Snelle en goede service!

Proactieve service die oplossingsgericht was. Erg goed.

Super service

Door een fout in de bestelling was het product op de verkeerde bestemming terecht gekomen. Na 1 mailtje, waar direct op gereageerd werd, was het al opgelost. Zonder extra kosten werd het product dat ik besteld had alsnog opgestuurd. Super service! Overigens was het product ook echt helemaal wat ik nodig had en van goede kwaliteit!

Prima verkoper

Bij " niet" levering van mijn pakje ( wat de " verkoper " zelf niet in handen heeft..).. heeft deze verkoper steeds correct en vriendelijk gehandeld en uiteindelijk mijn zending terug betaald... Ik raad deze verkoper ten zeerste aan , hij is correct en eerlijk ..

Snelle reactie via de klantenservice

Had heel snel een reactie op een vraag gesteld via de klantenservice: goede en snelle service!

prima service

prima service: snel, vriendelijk en correct!

Voordelige producten en erg goede service

Plutosport heeft een goed aanbod spullen. De service is ook erg goed bij Plutosport, zelf had ik een duffeltas gekocht van een van de voordeligere merken van Plutosport. De kwaliteit was niet super goed en na een paar maanden is een draagband afgebroken. Echter is het bedrag aan mij teruggegeven en hoefde ik niet voor verzendkosten te betalen als ik een nieuwe zou bestellen, dit is binnen een dag geregeld. Tevreden over!

Goede service en snelle afhandeling

Goede service! Ik heb 2 artikelen besteld, waarvan 1 te klein was. Deze heb ik retour gezonden en meteen opnieuw besteld. Binnen een paar dagen was het geld terug gestort op mijn rekening. Alleen is de 2e bestelling kwijt geraakt bij DHL. Plutosport heeft meteen actie ondernomen en DHL een onderzoek laten starten. Maar het pakket was niet meer te traceren door DHL. Plutosport had dit artikel nu niet meer in mijn maat, dus kon deze niet meer bestellen. Ook deze 2e keer was het geld binnen een paar dagen op mijn rekening gestort. Erg goede service en zeer efficiënt.

Prachtige stoere jas

Supersnelle levering en netjes verpakt

Snelle reacties, goede oplossing

Ik krijg snel reactie op mijn mailtjes, en er werd een gepaste oplossing bedacht. Heel tevreden.

TOP

Bestellen makkelijk, retourneren makkelijk! Contact met klantenservice, helemaal goed! Super fijn om hier online te shoppen! Leuke aanbiedingen!!!!

Zeer goede service

Product voldeed niet aan de verwachtingen. Defect na eerste gebruik. De vriendelijke dame van de klantenservice heeft dit zonder problemen opgelost en een vervanging verzonden.

Super service en klantgericht.

Snelle levering van gewenste producten. Goede communicatie mogelijk bij retouneren. Snelle afhandeling. Super fijne helpdesk: [email protected]

Goeie service!

Ik was bij mijn bestelling de kortingscode toe te voegen. Mijn mail werd snel en vriendelijk beantwoord. Ook werd ik keurig geholpen en het werd goed afgehandeld.

Goed uitgezocht door t bedrijf maar hoop wel dat de chauffeurs zich beter aan de regels houden van afgeven ipv in een lift zetten zonder iets te zeggen! Bvd J van Luijk

Super goed geholpen!

Er zat een foutje in de broek. Keurig opgelost!

top bedrijf

Ik had een klacht en ze hebben het echt goed afgehandeld! Top service

Snelle, vriendelijke en goede service

Snelle levering en zeer snelle reactie op vragen! Naast snelheid ook zeer vriendelijk en flexibel. Een voorbeeld en uniek in Nederland.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar