Betrokken bij de klant!

De levering van de door ons bestelde spullen verliep niet helemaal vlekkeloos. De supportafdeling van Pluto Sport was goed bereikbaar en gaf gelijk aan dat ze het tot een goed einde zouden brengen. De relatie was gebaseerd op vertrouwen, daar hechten wij grote waarde aan.

Super geholpen.

Ik had zelf een fout gemaakt in de adresgegevens, en ben toch geweldig geholpen door de klantenservice. Goed opgelost.

Geweldig goede service

Vanwege tegenvallende kwaliteit van de bestelde pantoffels was er iets stuk gegaan. De afhandeling van mijn klacht daarover is zeer goed en snel door Plutosport opgelost.

Spullen verkopen lukt Plutosport, zoeken naar oplossingen niet

Een dag later werd het bestelde product voor €10 euro goedkoper aangeboden (geen dagaanbieding oid). Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice (gesproken met Marion/Marjan). Zij reageerden echter op een dusdanig onsympathieke manier dat dat een stoelpoot nog meer empathie toont om met de klant mee te denken. Ik heb er alle begrip voor dat er prijswijzigingen worden doorgevoerd alleen de tijdspanne waarbinnen de prijswijziging nu werd doorgevoerd en de manier waarop de klantenservice je vervolgens te woord staat, maakt dat ik een ontzettend vervelend en naar gevoel heb overgehouden aan m'n bestelling. Heel teleurstellend dat een klantenservice het enthousiasme in een winkel (en aankoop) zo weet te verzieken.

Klantenservice zeer goed bereikbaar en denken mee !

Zeer goed!

heel goede service van plutosport

Mijn ervaringen zijn heel goed, snelle behandeling van aankopen, mijn ervaringen met de klanten service zijn helemaal top, na een klacht voor levering van DHL werd hier gelijk op gereageerd en opgelost.

Toppie

Toppie

Super snel en klantvriendelijk!

Bestelling snel geleverd. We hebben iets moeten retourneren omdat het te klein was. Plutosport heeft hierin super klantvriendelijk mee gedacht.

Ik bestelde 1 vest, helaas waren de mouwen te kort voor mijn lange armen. Vest netjes retour gestuurd en warempel kreeg ik ook de verzendkosten retour op mijn rekening, erg netjes.

Een mooie jas gekocht waarbij binnen 1 maand 2 knopen vanaf waren gegaan. Via de klantenservice werd dit netjes en professioneel afgehandeld!

Uitstekende service!

Eind augustus kocht ik op de website van Plutosport een kinderjas van Name It. Na 3 maanden waren 3 van de 6 knopen stuk waarna ik contact opnam met de klantenservice van Plutosport. Binnen een uur kreeg ik een reactie dat het volledige aankoopbedrag werd teruggestort op mijn rekening. Uitstekende service dus bij deze een pluim voor Plutosport

Correcte afhandeling

Ik heb bij Plutosport een paar renschoenen gekocht. Bestelling en communicatie hierover verliepen prima. Bij de vervoerder echter ontstond (waarschijnlijk vanwege de feestdagen) enige vertraging. Ik belde daarom met de klantenservice van Plutosport om alleen even te checken waar mijn bestelling zich op dat moment bevond. E.e.a. werd door Daphne met zorg opgepakt. Ik kan niet anders zeggen dat ik heel tevreden ben over de correcte afhandeling.

Sloffen besteld en helaas een verkeerde kleur gekregen. Contact opgenomen en dezelfde avond nog nieuwe gekregen. Heel tevreden! Dank jullie wel!

Goede opvolging klantenservice en mooie deal

Snel verzonden zoals aangegeven op de site. Goede opvolging door de klantenservice bij vragen over de levering. Mooie deal voor mijn inline skates, erg tevreden.

Top bedrijf met super service, lees hieronder ons verhaal.

Wij hebben een bestelling geplaatst. En heel kort daarna komt onze zoon thuis en zegt ik heb nog een fietsjasje nodig, dit had je er wel bij kunnen doen dan scheelt dat de verzendkosten. Gelijk gemaild of het nog mogelijk was. Maar het pakket was al weg. We kregen daarna een mail dat we het jasje konden bestellen en als we dat zouden houden kregen we de verzend kosten terug betaald. Dit is nog eens service. Bedankt en ga zo door.

Hockeystick was na 3 x gebruikt te zijn gebroken. Met één mail snel en vriendelijk geholpen! Een super service!

Snel, en goede service

Hi, de pakketen waren binnen 24uur bezorgd. Top en vooral in deze tijd van het jaar. Daarnaast een super snelle service bij een bezorgprobleem, opgelost binnen 24uur. Toppie! en de kadootjes zijn super en ook nog eens goedkoper dan bij een ander online bedrijf. Thanks!

Betrokken klantenservice - mooie aanbiedingen!

Erg goed geholpen met vragen aan de klantenservice. Daphne en Sophie hebben me goed geholpen. Sophie over een paar pantoffels van Warmbat die ik helaas toch 2 maten groter nodig had in maat 43 en Daphne over een vermist pakketje. Allemaal goed gekomen! Thanks.

Servicegericht!

Zeer goede klantenservice en mooie items!

Super bedrijf

Zeer behulpzaam en supersnel met alles.

Goede kwaliteit en top service ontvangen. Per ongeluk verkeerde product geleverd maar snel en goed opgelost door Plutosport. Ook snelle en nette communicatie.

hele goede service: bereikbaar, snel en echt klantgericht!

Bestelling prila uitgevoerd.

Goede service en klantvriendelijk

Een geleverd shirt bleek beschadigd te zijn. Door de vriendelijke dames van de klantenservice werd diezelfde dag nog geregeld dat het geld werd teruggestort en ik een nieuwe bestelling kon plaatsen zonder betaling van de verzendkosten. Topservice en vriendelijke meedenkende dames van de klantenservice. Bedankt!

De bestellingen zijn altijd de dag erna in huis. Dit in tegenstelling tot vele andere webwinkels.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar