Ik heb de Nike revolution hardloopschoenen gekocht bij plutosport.nl. Ik kreeg deze snel binnen waardoor ik bij mijn eerste slowrun les gelukkig de schoenen gelijk kon gebruiken. Helaas ontstond er een soort raar kraak geluid tijdens het lopen in de rechter schoen na een aantal keer erop te hebben gelopen. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice met de vraag of ik deze kon terug brengen om na te kijken of om te ruilen. Ik kreeg snel antwoord dat ik het bedrag terug gestort krijg en ook nog eens een kortingscode zodat ik geen verzendkosten hoef te betalen bij het bestellen van een nieuw paar. Ik wil hiervoor mijn complimenten geven aan de service en netheid van plutosport. De schoenen zijn overigens erg mooi en bestel zeker een nieuw paar. Bedankt!

Jammer dat de Ugg sloffen te klein waren maar ook als je iets retour stuurt wordt je netjes te woord gestaan en alles netjes op tijd afgehandeld

Scherpe aanbiedingen en nette service

Plutosport heeft goed geprijsde aanbiedingen. Daarnaast leveren ze goede service bij contact over vragen/retouren!

Snelle reactie en nette service!

Begin september voor onze zoon nieuwe Puma voetbalschoenen gekocht. Helaas binnen 2 maanden al gescheurd. Na melding kregen we de eerstvolgende werkdag al te horen dat we ons geld terug krijgen! Dat had ik niet verwacht!!

Makkelijk afronden en perfecte levering

Ook meteen antwoord bij een vraag over de levering.

Snel en mooi

Uitstekende klantenservice

Ik heb op 8 november een pakketje besteld bij Plutosport met zelfde dag levering. Plutosport heeft het pakketje overgedragen aan de vervoerder, maar deze heeft er uiteindelijk 2 dagen over gedaan om het te bezorgen. Vanuit Plutosport was er dagelijks contact en ze gaven zelf direct al aan de verzendkosten te vergoeden. Al met al een fijne klantenservice, goede producten, goede prijs, slechte ervaring met hun vervoerder (hopelijk een incident).

Schnelle Lieferung

Super Service, bin total zufrieden. Ich bestell gerne wieder bei Plutosport.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Altijd heel vriendelijk geholpen aan de telefoon.

Perfecte opvolging en administratie

De afgesproken levertermijn werd gerespecteerd en de mails met administratieve zaken zoals facturen waren ook top.

Klantenservice goed bereikbaar. Mails worden snel beantwoord. Wordt super goed geholpen als er een probleem is met een artikel. Snelle levering van producten.

Geweldig geholpen

Ik wilde een jas kopen voor mijn zoontje alleen ik kwam er niet helemaal uit hoe dit moest met de kortingscode. Gemaild en ze hebben mij dit stap voor stap uitgelegd. Helaas was de jas te klein maar super geholpen. Alleen voor de service zou ik hier zeker weer bestellen!

Klantvriendelijk netjes attent

Perfecte prijs kwaliteit verhouding, uitstekend customer service!

Uitstekend customer service, razend snel and vriendelijk!

Goede prijs kwaliteit

Fijne jas voor een fijne prijs. Snel en netjes geleverd.

TOP

zowel de bestelling als de levering gebeuren steeds heel correct

Weinig op aan te merken

Schaatsen voor mijn dochter besteld, snel geleverd. Er bleek na gebruik een technisch mankement te zijn. Werd direct opgelost, 100% bedrag retour. Ik kom zeker terug.

In 1 woord top service

Ik had mail gestuurd betreft sneakers die ik had gekocht in juni van dit jaar. Mijn verhaal verteld en kreeg keurig netjes mail terug dat ik mijn geld terug krijg. Nou dat vind ik top meer kan ik niet zeggen.

Heel positief!!

Super klantvriendelijk en heel correct en netjes een defect opgelost. Kreeg het geld retour gestort, maar daarnaast ook nog een kortingscode voor de verzendkosten, mocht ik het product opnieuw willen bestellen. Dit maak je niet vaak mee bij webshops. Geen gezeik, maar investeren in de toekomst. Resultaat: Alleen maar positieve mond tot mond reclame vanuit ons! ;-)

Waar anderen stoppen gaat Plutosport verder!

Inmiddels meerdere bestelling gedaan bij Plutosport welke allemaal volgens afspraak zijn geleverd. Precies wat je mag verwachten als klant! Nu onlangs weer een bestelling geplaatst welke ik als geschenk op een ander adres wou laten bezorgen. Nadat ik de bestelling online geplaatst had heb ik contact gezocht met de klantenservice van Plutosport, dit omdat ik een persoonlijke boodschap aan de zending wou toevoegen en de website hier geen mogelijk bied. De zeer sympathieke en enthousiaste medewerker(Simone) heeft mij zeer professioneel en uiterst correct geholpen. Zij heeft de bestelling persoonlijk begeleid en een handgeschreven boodschap aan de bestelling toegevoegd alsook de rekening uit de zending verwijderd. Hierna ben ik keurig op de hoogte gehouden per mail over de verdere afwikkeling en bezorging. Voor mij een 100% positieve online winkelervaring in combinatie met een persoonlijk tintje. Plutosport bedankt:-)

Artikelen zijn prima. Avondlevering was niet gelukt door vervoerder, keurig netjes opgelost door Plutosport

Snelle correcte manier afhandelen klacht

Er werd snel gereageerd op mijn mail over een klacht. Dit is daarna op een goede en fijne manier opgelost. Chapeau!

Zeer goede en heel snelle Antwoorden via hun E-Mail 1Woord TOP

Kwaliteit is 'zeer' goed van kledij,service verloopt voorlopig ook 'zeer' goed,zelfs is mijn Order op 1November netjes behandelt geweest hiervoor dikke Merci manne, Groetjes Uit Belgie Sarah Hans Tot dan :-) Doe zo voort.

Mooie tas, kan veel in

Erg mooie tas.