Goed geholpen!

Toen mijn bestelling niet was geleverd heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik werd toen snel en vriendelijk geholpen en er kwam een passende oplossing. Fijn!

Fantastische snelle en vriendelijke service

Na aankoop van mijn Skechers bleek er 1 schoen niet goed te zitten, waarschijnlijk vanwege een fabricagefout. Dit terwijl ik ze heel hard nodig had voor revalidatie. Oplossing: geld terug en een code om bij de volgende bestelling geen verzendkosten te hoeven betalen! En allemaal geregeld binnen 1 dag nadat ik mijn mail had verstuurd. Zo kan het dus ook! Goed geregeld Plutosport.

Super klantenservice!

Mijn bestelling was nooit aangekomen, daardoor ben ik een lang traject gestart om mijn pakket terug te vinden. Hier baalde ik natuurlijk flink van. Gelukkig hield Plutosport hier rekening mee en contacteerde mij regelmatig over de situatie. Het fijne is dat je hulp krijgt totdat het opgelost is. Mijn pakket was dan ook tijdens de verzending verloren geraakt en ik heb gewoon mijn geld terug gekregen. Nogmaals bedankt Plutosport voor alle moeite, Echt super fijn!

snelle levering en top klantenservice

Ik heb 2 regenbroeken besteld die de volgende dag al geleverd werden. Ik had een vraagje over het terugsturen van een broek. De klantenservice heeft mij zeer vriendelijk en snel geholpen met mijn vraag. Niet overal wordt je zo snel en vriendelijk geholpen. Een pluim voor de klantenservice en de snelle levering.

Goed en snel

Nog even snel waterschoentjes scoren, dus gelijk maar naar plutosport.nl, wel zo gemakkelijk, wel zo snel en prima prijs/kwaliteit.

Klantgerichte en snelle afhandeling van retourzending

Er ging iets niet goed met een retourzending. Telefonisch werd ik snel en correct te woord gestaan. Issue kon niet direct worden opgelost, maar is wel direct per mail bevestigd met toezegging dat er na het weekend op terug zou worden gekomen en dat het issue zou worden opgelost. En warempel, op maandag kreeg ik inderdaad een correcte en duidelijke reactie. Hier kunnen veel zaken een voorbeeld aan nemen.

Top service en snelle afhandeling

Top service en snelle afhandeling. Reden voor mij om hier te blijven bestellen.

Snelle levering en goede service!

Artikelen kwamen netjes op tijd binnen. Goede prijs/kwaliteit.

Snelle service, korte lijnen, zeer tevreden!

Snelle service, korte lijnen, zeer tevreden!

Snelle levering!

Bestel vaker bij Pluto, altijd een snelle en goede levering. 1 x iets retour gestuurd, perfecte afhandeling.

Toller Service, freundlich und kompetent.

Endlich Mal Telefonberatung, die ohne Warten funktioniert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Superbadpak van Speedo.

Speedo is een superbadpakmerk en is van zeer goede kwaliteit .

Goede producten en uitstekende klantenservice

Onlangs een bestelling geplaatst waarvan een aantal artikelen geretourneerd moesten worden. Deze zijn via DHL teruggestuurd maar helaas nooit aangekomen bij Plutosport zelf. De klantenservice is uitstekend, nadat ik een mail heb gestuurd is het binnen 24 uur geregeld! Ondertussen een nieuwe bestelling geplaatst voor sportschoenen die wel uitstekend passen, dus ik blijf hier zeker bestellen! Kwaliteit en service zijn allebei super.

super snelle en goede service!

perongeluk mijn verkeerde postcode ingevuld, de klantenservice reageerde binnen 24 uur en hebben alles geregeld zodat het pakket zo snel mogelijk bij het goede adres word geleverd.

Bij aankoop van een trainingsbroek bleek de productinformatie niet te kloppen. Telefonisch contact gaf duidelijke en prettige informatie. Heb toch besloten het product te gaan gebruiken.

De service is altijd netjes geregeld!

Snelle levering van de producten

Tenson fleece

Goed en prettig dragend merk, ben er heel blij mee, pasvorm goed

Goed snel

Snelle levering goed verpakt echt top, materiaal is goed.

Vandaag besteld, morgen in huis. Heel fijn!!

Goede service vriendelijke klantenservice!

Na dat mijn zoontjes drinkbeker lek was contact opgenomen met de klantenservice van pluto sport. Zij hebben. Mij toen netjes geholpen, en het aankoopbedrag terug gestort. Vriendelijke klantenservice! Ga zo door!

Vlot, adequaat en snel geholpen, letterlijk.

Hele sympathieke hulp aan de balie!!

snelle correcte levering

Heb snel mijn bestelde items gekregen. Een ervan geretourneerd ivm 2 maten besteld. Ook dit werd snel afgehandeld en werd hiervan op de hoogte gehouden.

Uitstekende site en service!

Duidelijke en zeer gebruiksvriendelijk site en goede service!

Top en snel geleverd!

We hadden voor zaterdag maskers nodig voor een heel nieuw team en het was al donderdag. Supersnel geleverd en duidelijke tracking!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar