Top en snel geleverd!

We hadden voor zaterdag maskers nodig voor een heel nieuw team en het was al donderdag. Supersnel geleverd en duidelijke tracking!

Uitstekende service!

Supersnel in huis, volgende dag al aangekomen! Vlotte retour en terugbetaling, een dikke aanrader! Heel erg tevreden!

Goed en snel geholpen na een verkeerde maat

Een broek was geleverd in de verkeerde maat. Snel reactie gekregen en opgelost.

Fijne klantenservice

Erg fijn geholpen door de klantenservice toen het niet werkte met de kortingscode, heel fijn.

Werd goed geholpen

Goed geholpen bij de klantenservice

Bij het bestellen kon ik door een internetstoring niet betalen waardoor mijn bestelling met kortingscode werd geannuleerd. Ik kreeg netjes en zeer snel een nieuwe kortingscode toegezonden voor een nieuwe bestelling.

Top klantenservice!

Zowel telefonisch als via mail een top service, en……voor- en inlichtingen uitstekend. De verzending is uitstekend verzorgd, prima, ben zeer tevreden. Plutosport beveel ik echt aan.

Heel goeie klantenservice!

Heel vlotte aankoop via hun site; ik mailde support omdat m'n track-and-trace code niet werkte ("buitenland" = belgie) en binnen het half uur kreeg ik al response. pakketje kwam perfect aan; dus alleen maar positief! merci voor de goeie service! Groeten Steven

Klantgericht en snel

Na een foute levering is alles snel opgepakt en in orde gemaakt. Klantenservice is heel snel en service gericht in het reageren. Plus plutosport heeft een goed assortiment.

Ik had problemen met een kortingscode. Ik vervolgens een mailtje gestuurd naar de klantenservice. Ik kreeg hier een snelle respons en het probleem was snel verholpen. Vervolgens mijn aankoop gedaan met de kortingscode.

Snelle verzending

Super snelle verzending en netjes verpakt

Top producten voor een prima prijs

Ruim assortiment met a-merken (sport-)kleding. Gemakkelijk te bestellen en geleverd volgens afspraak. Prima service!

Goede prijs, snelle levering

Voldoende keus, goede prijs. Bestellen gaat makkelijk, snelle levering.

Plutosport zelf is prima ! Verzenden is met dhl niet

Prima schoenen besteld bij Pluto alleen heb ik zovaak problemen met koerier dhl gehad dat dit voor mij echt een reden is om niet meer bij bedrijven te bestellen die met deze slechte koerier te verzenden. Ik heb mijn klachten ook bij hun neergelegd.

Klantenservice met hoofdletters

Er was iets met een kortingscode die ik te laat had opgemerkt. De klantenservice gemaild en dit voorgelegd. Volgende dag meteen antwoord en zeer naar tevredenheid opgelost. Chapeau!

Veel bestellingen gedaan en niet vaak moeten retouren

Plutosport heeft een duidelijke site en vaak leuke aanbiedingen. Ik heb al veel besteld op sport en vrije tijd en weinig hoeven te retouren.

Goede service en snelle reactie

Ik had per ongeluk bij mijn aankoop de verkeerde leveringsdag doorgegeven. Na een mailtje naar de klantenservice hebben ze mijn aankoop meteen op de post gedaan. Top dus!

Mooie tas zeker voor het geld. Ben er blij mee!! Zeer aan te bevelen.

Uitstekend.

Snelle levering en goede uitleg over het onderhoud van de schoenen.

Eerlijke en correcte dienst na verkoop!

Mijn bestelling was via B-post verloren gegaan. Ik kreeg van Plutosport de melding dat het bedrag snel zou teruggestort worden. Wat ook effectief gebeurde. Mijn pakketje kwam alsnog toe via B-post. Bij mijn terugbetaling hoefde ik aan Plutosport de verzendingskosten niet te betalen door de laattijdige levering van B-post. Plutosport reageert eveneens snel via mail! Sami Riahi

Overzichtelijke webshop, prima service en klantvriendelijk. Snelle levering.

Snelle levering , uitstekende service en prijzen

Padelschoenen waren de volgende dag binnen tegen zeer scherpe prijzen

Goede prijs / kwaliteit verhouding en snelle levering

Goede prijs / kwaliteit verhouding en snelle levering.

Uitstekende en snelle service

Er was een probleem met mijn bestelling waardoor deze niet was aangekomen. Via de mail contact opgenomen met de klantenservice. Binnen een kwartier reactie terug met een mooie oplossing en tip om nieuwe bestelling te plaatsen, de andere bestelling wordt door hen teruggenomen (geen kosten voor mij). Inmiddels nieuwe bestelling geplaatst die morgen binnenkomt. Mooie en snelle oplossing!

Mooi assortiment, supersnel in huis

In het ruime assortiment kun je dankzij de goede zoekmachine vinden wat je zoekt. En het komt ook nog eens razendsnel in huis. Extra service is het kostenloos retourneren.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar