super snel en goed

zie boven alleen jammer van de verzendkosten, dat houd mij tegen om bij jullie te bestellen.

Pijlsnelle levering & correcte service !

Nadat ik eerder hetzelfde product op een andere site niet geleverd kreeg na bijna 4 weken, heb ik dit op Plutosport.ne besteld aan bijna dezelfde prijs maar wel geleverd binnen 24u.

Snelle levering, goede service

Volgende dag in huis. Telefonische hulp was goed

Super service alles altijd netjes opgelost

Ik raad pluto sport iedereen aan want hoe hun klantenservice met klanten om gaan betere service kan je niet treffen helpen met alles en zijn bereid volledig mee te denken in oplossingen

Snel geleverd en goed het product dus betrouwbaar en snel.

Prima gegaan op tijd en goed geregeld met retourticket erbij ...prima!

Snel in huis, goed telefonisch bereikbaar en goede producten. Ook zijn de prijzen realistisch en regelmatig kortingen.

TOP.

Snelle service. Snelle levering. Bij eventuele retour ook alles makkelijk en overzichtelijk.

Super service

Fijne prijzen en mega snelle levering. Alles zeer duidelijk!

vooral de sokken zijn super

als bijbestelling bij de stakers heb ik ook sokken gekocht en daar ben ik blij mee

Super snelle levering

Trui valt precies goed uit,maat S,tommy kan ook groot uitvallen maar deze is precies goed,mooie dikke trui.

Super service

Ik had schaatsen gekocht en een onderdeel is vrij snel stuk gegaan. Ik heb het gemeld bij Plutosport en kreeg een nieuw paar schaatsen toegestuurd en ik mocht het oude paar houden. Top!

Snel geleverd maar helaas niet wat ik besteld had

Trainingspak gepakt en 1 shirt werden conform bestelling geleverd. Het tweede shirt ontbrak, maar bleek een trainingspak broek dus dat betekent retourzending en ruilen

Broek met goede pasvorm

Fijne trainingsbroek, goede pasvorm voor iemand met lange been en smal postuur

Super fijne jas

Netjes geleverd en mijn zoon vind dit een super fijne jas

Pakket nog steeds niet bezorgd.

Pakket is na 8 dagen nog steeds niet bezorgd. Na melding hiervan is de service waardeloos. Kort gezegd: na 10 dagen gaan we een keer kijken wat er aan de hand is.

Levering zoals verwacht.

Broeken zitten lekker warm en zacht. Goede en snelle levering.

Goed product goeie prijs

Snelle levering. 2de keer dat ik dit product bestel

Groot assortiment en goede service

Makkelijk te vinden wat ik zocht. Snelle verzending. Toen ik een andere maat nodig had kon ik het makkelijk omruilen.

Alles wat je verwacht van een webwinkel

Goeie shop, product werd snel verstuurd en geleverd. Geen problemen gehad

Geweldige service !! Heel klantvriendelijk !

Plutosport is een heel klantvriendelijk bedrijf met een super service . Mijn bestelde artikel was niet helemaal perfect en dit is heel snel en geweldig opgelost ! Chapeau !!!

website wat onoverzichtelijk maar verder prima proces

website wat onoverzichtelijk maar verder prima proces

Was lange tijd op zoek naar nieuwe schoenen. En gevonden bij Plutosport. Makkelijk en overzichtelijk. Snel geleverd. Voor 22:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Mooie kleur, fijn shirt

Mooie kleur , fijn shirt. Moest even omgeruild vanwege de maat. Prima geregeld door Pluto sport

Erg fijn

Fijne stevige kous voor het skiën. Perfect!!

Uitstekende afhandeling van de bestelling

Uitstekende afhandeling van de bestelling en omruiling

Geerweg 46

2461 EB Ter aar