Sokken zitten goed maar hadden voor mij iets smaller kunnen zijn.

Prima ervaring

Schoen razendsnel bezorgd. Helaas wel bezorgkosten ondanks code ingevuld te hebben voor gratis bezorging. Product verder conform verwachting.

Fijne sneakers

Heerlijk schoentje. Asics staat bend om kwaliteit. Blijft ook nu weer

Alles perfect geregeld inclusief het gratis omruilen

Mijn bestelling lag klaar bij ophalen en ook bij gratis omruilen lag het klaar en stond ik binnen 1 minuut met de juiste maat weer buiten. Top geregeld Plutosport!

Bestellen en levering goed. Laarzen die ik gekocht heb vallen tegen voor dat geld. Ook aantrekken val tegen geen antiek lus.en bij kou niet echt warm helaas. Verder wel een mooi product maar niet voor de winter,dus snowboots is eigenlijk voorjaarboots

Mijn ervaring altijd uitstekend met plutosport. Verzending is altijd op of voor de afgesproken tijd en dag. Top!

perfect schoenen

Goed kwaliteit

Goede produkten en snel geleverd

De kleding van Plutosport is precies als omschreven op de website en is snel geleverd. Helemaal blij mee.

Veel keuze, goede service

Een mooie winkel met veel keuze in verschillende producten. Goede prijs / kwaliteitverhouding. Snelle bezorging. Wordt goed op de hoogte gehouden wat betreft bestelproces. Top!

Snelle en goede service

Schoenen besteld voor een goede prijs, snel en netjes geleverd.

Snelle levering en goede prijs kwaliteit sportspullen.

Voor mijn portemonnee sportartikelen van merken die lang meegaan. Overzichtelijke hoeveelheid aanbod. Daarom kan ik hier snel mijn keuze maken.

Supersnelle betrouwbare service!

No nonsense. Heel duidelijke communicatie over wat te verwachten en ook wanneer. Blij met mijn product dat aan alle verwachtingen voldoet.

Proffesionele en service gericht

Verkeerde maat besteld en simpel omgeruild voor de goede maat.

Een zwembroek besteld. Was okay

Een zwembroek besteld en ontvangen. Nog niet aan geprobeerd. Lijkt prima op orde. Tijdig geleverd.

product snel gevonden

Veel keuze product snel gevonden en geleverd

Waardeloos

13 december 6 skipulls besteld, waarvan 5 voor de 4+1 actie. Twee Polly's geretourneerd met het verzoek 1 om te ruilen waardoor mijn 4+1 in stand bleef. Dacht deze nog mooi mee te kunnen nemen in de kerstvakantie. Twee weken hoor je niks en krijg ik eergisteren 29 euro retour van 1 pully. Hele mailconversatie de hele dag met Marion, maar ik heb geen recht op het shirt. Stond duidelijk op retourformulier, maar dat gebruikt de retourafdeling niet aldus Marion. Gewoon de klant ongelijk geven en constant het laatste woord hebben. Marion en Plutosport hebben nog veel te leren. Ik koop hier NOOIT weer.

snel goede kwaliteit

Bestelling was snel binnen. Kwaliteit lijkt tot nu toe ook goed.

Tevreden klant product was zoals ik her had verwacht

Had eerst verkeerde maat besteld, na telefonisch overleg met Pluto juiste maat ontvangen. Alleen portokosten kan voor klanten een dingetje zijn.

Geweldig en snel

Top website

Prima thermo shirt. Minder elastisch dan ik verwachte waardoor hij niet echt nauw aansluit. Maar verder mooi dun shirt. Valt naar mijn idee iets kleiner.

Perfecte levering

Het is een super mooie trainingspak

Mooie site met goede producten.

Na zoektocht op de site van Plutosport gekomen. Hier de juiste zwembroek en kleur van een goed merk (Speedo) voir mijn man gevonden. In avond besteld en binnen 2 dagen geleverd. Mooie zwembroek.

een hele mooi schoen

een mooi schoen met goei pasvorm

Snel geleverd, fijne webshop

Altijd snelle levering. Alles voor een goede prijs. Aanrader.

Hele snelle levering

De bestelde artikelen werden al de volgende dag geleverd. Alle artikelen waren netjes geseald. De onderbroeken vallen veel te klein en heb ik helaas terug moeten sturen. Jammer genoeg was de juiste maat niet op voorraad, waardoor ik verzendkosten moest betalen voor het retourneren. Dat vind ik wel een minpunt, anders was de score hoger geweest.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar