Uitstekend geregeld snelle levering goede kwaliteit

Het is echt verstandig om een maat groter te bestellen dan gewoonlijk. Dit merk valt echt klein. De schoen zit prima en sluit gedaan.

Altijd heel makkelijk bestellen en ophalen

Plutosport heeft een fijne gebruiksvriendelijke website, bestellingen zijn altijd snel leverbaar en het ophaalpunt is goed bereikbaar.

Super levering van Plutosport

Super producten weer ontvangen tegen lage prijs

Snelle levering.

Ik heb een hele goede ervaring met het omruilen van een artikel. Dit bleek te groot en met de omruilmogelijkheid gaat dit dan heel makkelijk om een maat kleiner te bestellen. En dit wordt dan ook nog snel geregeld. Hele goede manier zo. !!! Blij mee.

Snelle service, goede kwaliteit!

Heerlijk, een website met ontzettend veel keus! Blij met de aankopen die ik gedaan heb. Goed prijs kwaliteit verhouding. Fijne website om alles op je gemak te bekijken, zonder dat er artikelen uit je winkelmand verdwijnen!

Vriendelijk aanbod

Mijn pakketje kwam te laat, ik kon geen goede datum kiezen. Ik kreeg de verzendkosten vergoed, een zeer coulant aanbod! De schoenen zijn keurig bezorgd en ik ben erg tevreden.

Mooie UGG perfecte verzending

Makkelijk te bestellen en keurig op tijd geleverd

Prima sportwinkel

Snelle levering en mooie merkkleding. Gratis omruilen voor een andere maat is ook goed geregeld, maar duurt daarentegen wel lang.

Zachte dikke stof, verkeerde maatvoering

Ik zocht een korte hardloopbroek. Volgens de maattabel van Nike zou ik M moeten hebben, mogelijk L. Ik kocht een M. Blijkt het een Loose Fit te zijn. Ruimer dan ruim, veel te groot. De stof is zacht en dik, ook niet zo geschikt voor de zomer of om in te zweten. Wel mooi afgewerkt. Het is meer een showbroek. Ongebruikt terug gezonden, wat geld kost.

Goed en snel

Bestel regelmatig bij Pluto en ben elke keer weer verbaasd over de snelle levering. Doen ze goed. Daarnaast zijn het mooie items voor een goede prijs. Ik ga graag internetshoppen bij Pluto. Top bedrijf.

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering. Goed assortiment ook bij Pluto

Fijne site snelle levering

Overzichtelijke fijne site Snelle levering Met mooie kleding

Snelle levering van gevraagde tegen gunstige prijs

Precies zoals hier boven staat

Plutôt sport the Best

Plutôt sport the Best site in online ´100/100 i like i advise everyone he never misses their delivey

Prima ervaring

Het product voldeed aan de verwachtingen. Ook was het snel bezorgd.

Super snelle service en correct!!

Geweldige service, en meegedacht. Ik dacht dat ik de verkeerde schoenen had besteld en kreeg meteen een nieuw paar toegestuurd. Deze stuur ik natuurlijk weer netjes terug. Bedankt voor de nette afhandeling. En de prettige communicatie. Netjes verstuurd. Kan niet beter! Bedankt. Een tevreden klant. Vriendelijke groet, Heleen Cornelissen

Zeer snelle levering !

We zochten deze sweater in de winkel maar daar waren ze uitverkocht. Dan maar online gezocht en bij Plutosport terecht gekomen ! Aan een heel mooie prijs 2 sweaters besteld en in een recordtijd waren deze geleverd ! Net ingepakt en zeer mooie sweaters!! Perfect voor ons !

Geweldige service

Ik kan niet anders zeggen dan dat ze een uitstekende service genieten. De beschermers voor de schaatsen die er bij stonden als suggestie beken niet te passen. Na een telefoontje werd ik super vriendelijk geholpen en werden er direct nieuwe toe gezonden.

Goede prijs. Snelle levering. Mooi skipak.

Gewoon TOP!

Pluto Sport biedt een geweldige online winkelervaring met een breed assortiment, scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende klantenservice. Ik ben inmiddels een vaste en zeer tevreden klant.

Jas voldoet aan de beschrijving, netjes op tijd geleverd.

Goeie omschrijving van de jas. Kwaliteit is goed en de jas is netjes op tijd geleverd.

Super fijne service snelle verzending

Pracht van een winterjas gekocht maat 42 ! Maat helemaal goed lekker warm Ben 176 lang en weeg 69 kilo Super blij met de jas Had de jas snel binnen netjes verpakt ! Ik had een vraag en er wert de zelfde dag al een reactie TOP !!!

Uitstekende service

Wij hebben schoenen voor onze zoon gehaald die na een tijd kapot zijn gegaan waardoor hij ze niet meer kon gebruiken. Plutosport heeft een uitstekende servicedesk. Snelle reactie en er is direct actie ondernomen en we konden een nieuw paar bestellen, zonder bijkomende kosten. Ik ben echt positief verrast door deze uitstekende dienstverlening. Top!

Top produkt

Mooie slippers zitten heerlijk en snel verzonden

Makkelijk bestellen en een snelle levering Product was ook goed verpakt toppie

Geerweg 46

2461 EB Ter aar