Makkelijk bestellen en een snelle levering Product was ook goed verpakt toppie

Prima shop met dito service

Lekker breed assortiment.

Super!!

Heerlijke dikke jas voor koude winters. De rits kan ook aan de onderkant omhoog (handig op de fiets). Diepe zakken, mooi afgewerkt. Het label zegt dat je de jas zelf kan wassen maar dat heb ik nog niet gedaan.

Snelle levering en prima kwaliteit.

Mijn man is ontzettend blij met zijn truien.

Levering was snel!

Prima product

Prima product

Jogging broek

Jogging broek besteld bij Pluto sport via Bol.com. Snelle levering en de jogging broek is perfect. Nu ik wist dat de broek bij Pluto sport vandaan kwam een tweede in andere kleur besteld en de volgende dag al binnen. Super tevreden.

Snelle levering van prima kwaliteit.

Zie boven

Prima Sportbroek

Lekker soepele sportbroek. Past perfect.

Ruime keuze, veel aanbiedingen Snelle verzending

Gewoon altijd prima!

De producten, de prijzen, de levertijd Altijd prima! Ik koop hier vaker , altijd prima!

Hardloopschoenen

Helemaal top Loop hier 3x in de week 10 km op en we gaan als een speer op deze toffe schoenen

zeer goed

Prima, snel accuraat

Goede en snelle levering leuke aanbiedingen

Heerlijke sloffe

Heerlijk warme sloffen voor in de winter. Geen koude voeten meer.

Ik heb ze nog niet ontvangen

De DHL afhaalcode komt niet aan op mijn emailadres ondanks herhaald contact met DHL ook niet in de spam folder. Ik wilde ze een ander emailadres geven maar dat wordt niet geaccepteerd, dit kan alleen via jullie. Ik heb het andere emailadres [email protected] reeds aan jullie doorgegeven. Tot nu toe geen reactie

Alles altijd naar behoren

Wat je besteld zoals afgesproken word dit zo ook geleverd Ook als er met verzending iets niet in orde is word je direct op de hoogte daarover gehouden Veel aanbod in merken maten stylen Jaaa altijd weer wat moois wat bij jullie het beste is om dat gene ook bij jullie te bestellen

Top, snelle levering

Makkelijk bestellen en snel verzonden. Goede kwaliteit

Super snel in huis!

Ondanks de drukke kerstperiode, de bestelling de volgende dag in huis

Heel blij met mijn aankoop

Het bestellen ging makkelijk en de bezorgtijd was zoals beschreven. Mijn aankoop EA7 Trainingspak helemaal blij mee. Enig kritisch of beter gezegd aandachtspuntje: dat er geen ritssluitingen aanwezig zijn bij de zakken (jack en broek) en ook geen binnenzakken. Wellicht benoemen bij de kenmerken. Maar onderaan de streep een heel fijn, comfortabel en modieus trainingspak !!

Zeer ontevreden

Product is nog steeds niet geleverd en tegelijkertijd krijg ik e-mail met vraag hoe t bevalt.

Goede levering

Product zoals op de afbeelding. Heel fijne hardloopschoen, eerste km’s zijn al gemaakt. Goedkoper dan bij de meeste andere webshops. Snelle levering, precies op de dag waarop afgesproken was.

Veel keus, snelle bezorging en overzichtelijke shop.. kortom perfect en zeker een aanrader.

Heel makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen en snel ophalen

Andere schoen dan besteld

Bestelling gedaan voor een schoen zonder zwarte zool, maar werd geleverd met zwarte zool.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar