Gewoon wat je verwacht

Schoenen besteld, schoenen netjes en op tijd geleverd. Kwaliteit van de schoenen is goed. Dus gewoon wat je van een webwinkel mag verwachten

Helemaal happy

Ruim aanbod, scherpe prijs en goede en snelle service

zeer on te vrede

bestel een blauw shirt en krijg een Turquoise kleur baal hier echt van

Zeer snel geleverd Goeie prijs

Super snel in huis.

Goede heldere site en snel in huis.

Snelle levering (binnen 24 uur) van mijn Teva sandalen in neutrale Plutosport verpakking.

Snelle levering, goede producten. let wel goed op het retourbeleid, dat is anders dan bij andere webshops.

Fijne broek

Fijne broek, mooi model

Wederom een top ervaring

Snel geleverd voor een eerlijke prijs.

Ik kende Plutosport nog niet maar zou ze naar deze prettige ervaring ook bij mijn vrienden aanbevelen.

Heerlijk aan je voeten

Wat een heerlijke vakantieschoenen! En wat fijn dat Plutosport ze had met hun topservice!!

Fijne winkel, snelle levering

Fijne duidelijke webwinkel. Snel en netjes geleverd..

Polo Bowie

Prachtig, de polo Bowie van Dstrezzed! Goede pasvorm en mooie kleuren! De kleuren groen en (spier)wit gekocht. Valt goed op maat en de lengte van de polo’s is perfect voor 1.90 m. Mooi merk Dstrezzed!

Gemakkelijk besteld, snel binnen!

Snel besteld op de site; er is mega keuze, ook in verschillende kleuren. Via dhl laten afleveren, was de volgende dag al binnen (niet alleen beloven, ook nog doen).

Ze vallen een beetje klein, dus ik zou in ieder geval een maat groter bestellen. Verder zijn het leuke slippers en zitten heerlijk!

Geweldig.

op tijd aangekomen en de goederen zijn origineel

Mooie broek, goed model! Vlot geleverd !

Leuke broek. Goed model!

Heel snel geregeld

Super. In de avond besteld en de volgende dag geregeld

Snelle service !

Binnen een dag het bestelde artikel in huis. Skechers uno zitten heerlijk. Schoenmaat wijkt niet af. Top!

Goede snelle levering

Mijn bestelling gedaan en meteen een mail met wanneer ik de levering kan verwachten. Je wordt snel op de hoogte gehouden. Na een dag had ik mijn sneakers binnen, ze zijn precies zoals ik verwacht had. Blij mee.

Goede service en kwaliteit

Plutosport levert naast goede service ook kwaliteitsvolle items. Er is een grote keuze uit diverse kwaliteitsvolle producten voor verschillende doeleinden.

Helemaal Top

Snelle levering en produkt zoals verwacht.

Voordelig en snel geleverd

Mijn favoriete boxers voor een prima prijs

Snelle levering en mooie kleding.

Heel erg tevreden met PlutoSport

Fijne webwinkel, snelle levering ,Heel erg tevreden met PlutoSport