Beste en snelste web winkel

Snel en goed

Precies wat ik had besteld, goede maat, goede pasvorm. Snel geleverd.

snel geleverd

Alles netjes en snel geleverd.

Ik loop op wolken!

Ik heb de sketchers voornamelijk voor op mijn werk gekocht maar ze lopen zo lekker en zitten zo goed dat ik ze ook daarna gewoon aanhoud. Normaal gesproken had ik na mijn werk al hele moeie voeten maar dankzij het memory foam heb ik daar geen last meer van!

Heel goede service

Slim zijn met online shoppen altijd. Haaha lekker makkelijk tegelijk ben ik tegen een concurrent van jullie opgelopen dit het niet leuk vind

Prima levering, goede service

Bestelling geplaatst en vlot ontvangen met goede e-mail communicatie. Kortom : Prima.

Snelle levering, goede kwaliteit!

De kleur was exact wat ik had verwacht. Datzelfde geldt voor de kwaliteit. Leuk en sportief voor de koude dagen.

Goede service,beste kwaliteit en snelle bezorging

Grote assortiment, duidelijke foto's en beste kwaliteit

snelle levering, goede service

fijn

Teleurstellend

Jas bleek geen model te hebben. De rits ging zeer moeizaam. Bij terugzenden kost dat €1,99 en ineens blijk je dan alsnog verzendkosten terug te moeten betalen en krijg je niet eens het volledige bedrag terug. Ook al hield je vier truien wel. Koop hier nooit meer.

Goeie tussenjas

Prima jas met lichte voering en rits zakken

Geweldige winkel

Super service en vriendelijke mensen. 1000 procent aanrader deze site

Perfecte pasvorm

Ik had gehoord dat ze in het begin wat strak konden zitten, maar dat viel heel erg mee! Ze zitten heerlijk en het sporten ermee gaat prima!

correct, snel, zeer goede promoties, zeer mooi aanbod

Snelle levering, goede prijs, mooi assortiment

Mijn bestelling werd snel geleverd voor een prima prijs (wel hoge verzendkosten helaas, vandaar halve ster minder). Ruim assortiment. Nog geen gebruik hoeven maken van retour- en/of ruilservice.

Prima schoen voor een prima prijs

Dik tevreden

Goede prijzen, leuk assortiment en snelle levering. Ook de spaarpunten zijn leuk pluspunt voor extra korting bij volgende bestelling.

Goed product voor een fijn prijsje!

Fietshelm past perfect. Gekocht voor een mooie prijs.

Noor dank voor alles!!!!

Snelle levering en omruiling

Erg handig dat je een artikel snel en eenvoudig kan omruilen!

Goede slipper snelle levery

Snelle levering van een mooie goede slipper

Nice!

Snelle service. Mooie pasvorm! Ben er blij mee. Bedankt

Goede prijs en snel geleverd

Scherpere kortingen dan de concurrentie

Geerweg 46

2461 EB Ter aar