De voorraad is niet helemaal op orde

Jammer dat de voorraad niet op orde is. Alles verder wel oké. Maar ik dacht ik bestel nog een keer hetzelfde ondergoed. Maar ze waren op voorraad. En deed het winkelmandje het weer niet. Toen Maar ergens anders besteld. Retourneren gaat prima geen gedoe. Maar hier en daar toch nog beter de puntjes op de i.

Snelle levering.

Goede keuze, prima schoenen voor een goede prijs

Top winkel

Goede webshop, producten altijd scherp geprijst

Mijn bestelling werd snel geleverd, maar was verpakt in een groezelig plastic zakje. Voor zulke dure (UGG) handschoenen had ik toch een iets nettere verpakking verwacht om cadeau te geven.

Super service

Super mooie producten

Prima service en snelle levering

Ik had per ongeluk een foutief adres opgegeven en via de klantenservice werd de order opnieuw aangemaakt en verstuurd.

Positief over pluto sport

Snel afgeleverd zonder schade ben er blij mee

Zeer snelle levering

Gebruikte spullen gekregen en probleem niet opgelost

Contact opgenomen met PLUTOSPORT, helaas werken ze niet mee nadat ik mijn probleem heb uitgelegd en heb vermeld dat ik de bestelde item niet heb gekregen inplaats daarvan gebruikte kleding van iemand. Ze tonen totaal geen professionaliteit. Als ik niet verder wordt geholpen zal ik zeker aangifte doen wegens oplichting en het melden bij de incassobureau. Nog even afwachten dus

Mooi en warm shirt

Lekkere en mooi aansluitend shirt voor de koudere dagen. Zit top en maakt je hardlopen en mountainbiken tijdens de koudere dagen lekker aangenaam. Snelle en goede service ook van plutosport.

Snel en correct, binnen 24 uur geleverd.

Wat ik vooral top vind, is dat je het naar een afhaalpunt kunt laten bezorgen.

Goede prijs, snelle levering!

Goede prijs voor leuke kwaliteit kleding. Pakket was snel geleverd!

Geweldig!

De jas zit heerlijk zacht en warm. Goede maat. En op tijd geleverd, erg fijn. Bedankt

top

Schoenen zitten als pantoffels

Goede service , niks op aan te merken.

Mijn ervaring is goed , zou zo weer een nieuwe bestellen plaatsen.

Wanten snel bezorgd

Fijne waren wanten gekocht. Prima prijs en prima service

Heel tevreden

Betaalbaar! Ophaal punt… vriendelijke baliemedewerker!

Snel en goed

Snelle levering en goed materiaal

Goed product

Mooie zwarte sportbroek van hummel

Fijn zittende sportbroek wat strak zit om de kuiten

Uitstekend!

Goede kwaliteit producten voor een goede prijs! , snelle levering!

Prima webshop

Kinderenschoenen waren een maat te groot. Plutosport is een van de weinge webshops waar je kan ruilen voor een andere maat ipv terugsturen en weer opnieuw bestellen in een andere maat.

Goede service, snelle levering

Ik woon in de buurt van Pluto Sport. Vandaag besteld en kom het zelfs vandaag al ophalen. Zeer snelle afhandeling van mijn aankoop. Had ook in het verleden al goede ervaringen met Pluto Sport, ga zo door

Snelle levering, zitten perfect

Op woensdag besteld op donderdag al binnen Mooie schoenen en zitten perfect

Geerweg 46

2461 EB Ter aar