Goede kwaliteit en snelle verzending

Zondagavond hockeyschoenen voor onze dochter besteld. Maandag einde ochtend ze al in huis. Dochter blij, Wij blijk

Hoge verzendkosten en dan ook nog eens retourkosten

Dit had ik niet verwacht, ik had dus beter moeten lezen hierover. Voor mij de laatste keer dat ik hier iets bestel.

Prima,

Eenvoudig bestellen en een snelle afhandeling en levering, heel blij mee

Uitstekend!

Had eerst het pak te klein besteld. Het pak groter besteld. Na een paar dagen had ik deze in huis. Deze is helemaal goed en mijn zoonnis er blij mee!

Super rokje, precies wat ik zocht voor mijn dochter.

Mooie kwaliteit,goede prijs,snelle service

Sportbroek besteld ,snelle levering. Heel goede service.

Bestellen

Bestellen ging prima en erg snel geleverd Alleen helaas waren me schoenen iets te klein ik heb zelf maat 42 heb 43 besteld maar dan nog zijn ze te klein wel al op gelopen miss met uit lopen maar helaas en ik kan ze ook niet terug sturen

Sokken perfect

Alleen met het bezorgen is het mis gegaan Hebben ze van DHL weer retour gestuurd zodat ik niets ontvangen had

Gewoon goed

Snelle levering. Goede kwaliteit en in dit geval goed warm

Alles wat ik heb bestels binnen 2 dagen binnen. Helemaal naar wens. De meiden zijn heel blij met de kleding.

Snel geleverd en goede service

Vriendelijk behandeld naar aanleiding van mij telefoniche contact en duidelijke site waardoor ik snel mijn keuze kon maken

Goede eerste ervaring

Snel en netjes verzonden. Ik had verkeerde maat besteld en kon het heel makkelijk terugsturen en omruilen. Kreeg de nieuwe al binnen voordat ze de retourzending ontvangen hadden dus allemaal erg snel. Mooie prijs en blij met mijn Skechers

Artikelen keurig geleverd.

Mooie schoenen voor een goede prijs

Besteld en de dag erna al opgehaald.

Snel, sneller snelst

‘S middags 16.00 uur besteld, volgende dag in huis.

Snelle levering - producten goede kwaliteit

Blij met Plutosport. Prijzen zijn lager dan bij andere online webshops. Snelle levering.

Mooie tas tegen goeie prijs en binnen 24 uur geleverd! Helemaal top!!

Topproduct, winkel en levering.

Goede broek met juiste pasvorm volgens de maatwijzer

Mooie site, goede overzicht en snel geregeld

Fantastische

Heb nike besteld kwamen de volgende dag al binnen zitten super lekker en ga hier zeker nog vaker bestellen

Super goed

Super snel geleverd. Goed verpakt. Prachtige jas en z'n geld waard.

Fijne jas

Mooie warme jas, goed materiaal, mooie heel donkergrijze kleur. Heb maat 38 S besteld terwijl ik meestal M koop. Maar heb de ervaring dat Tenson modellen vaak iets groter vallen. Past nu perfect. Beveel deze zeker aan.

Hele gave cap van Ballin

Ik had hem al in donker blauw, maar het is zo’n goed model, vandaar deze erbij gekocht

Goede kwaliteit

Zowel de aankoop als de levering en de gekochte producten zijn van uitstekende kwaliteit.

Snelle goede levering

Producten prima van kwaliteit!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar