Top trainingspak

Mijn zoon vind het een fijn pak voor het voetballen. Is snel droog en handige rits onderin bij de benen voor het voetballen.

Top producten, bijzonder snelle levering!

Drie polo’s besteld, de dag erop geleverd! Groot aanbod, snelle levering en super service!

Goede sketchers

Deze sketchers lopen heerlijk en je heb geen vermoeiende voeten. Ik loop heel de dag namelijk. En ze waren snel in huis

Mooie producten en goede kwaliteit

Top trainingsbroek + sweater

Makkelijk website te bedienen, snelle levering, kleding snelle gewassen en snelle aangetrokken. Resultaat; super tevreden, dankjewel

Nette prijzen, snelle levering.

We hebben nu inmiddels verschillende keren bij Plutosport besteld, altijd op tijd.

Top, snelle levering en retourneren

Na bestellen werd een paar maat 45 geleverd, helaas bleken die te groot te vallen, maar na telefonisch overleg kon ik dat via de site snel retour laten halen. Gelijk maat 44 besteld en deze werden ook weer na een dag geleverd.

Het was, zoals vermeld op de site, de volgende dag al binnen! Helemaal top! Het product ook! Bedankt voor de snelle verzending en goede service!

Snel geleverd en prachtige goed zittende hardloopschoenen.

Super service

Ik had per ongeluk verkeerde aflevering aangekruist na een mail werd dit super opgelost. Dit is nog eens een goede service.

Helemaal top

Snelle bezorging en super aardig als je ze belt voor informatie!

Alles mooi op tijd verzonden. Super produkt, heel handig en stevig.

Uitstekende service!

Nadat ik de schoen had uitgekozen, werd ik geadviseerd om een maatje groter te nemen omdat dit merk kleiner uitvalt. De bestelling ging makkelijk en twee dagen later liep ik al op de bestelde schoenen.

Levering zoals het hoort. Niets meer en niets minder. Een bedrijf krijgt van mij een 10 als ze een probleem perfect hebben opgelost. Het produkt dat ik heb besteld marc o polo espadrilles krijgen van mij een 10. Toevallig kon ik deze alleen nog bij Pluto sport bestellen aan het eind van het seizoen. De hele zomer op espadrilles van dit merk gelopen dus wilde ik er een paar bij voor volgend jaar en alleen plutosport had deze nog in mijn maat.

Top service, volgende dag geleverd!

Plutosport doet wat er gezegd wordt. De bestelling ‘s avonds geplaatst en de volgende middag kon ik mijn pakket ophalen.

Top, goede kwaliteit en snelle levering!

Mooie kleding en leuke aanbiedingen. Bestel regelmatig en ben zeer tevreden over de leveringstijd en kwaliteit,

Excellent Experience

Good quality Good price Fast Delivery

Warm en droog op een lange wandeldag

Als echte wandelaarster een dag in de natuur doorgebracht. Met altijd wind en vandaag ook hier en daar een drup met veel plezier gebruik gemaakt van een topjasje!

Adsurd kleine schoenen.

Schoenen besteld adidas maat 44 2\3 terwijl ik normaal maat 44 heb maar hardloopschoenen liever wat ruimer heb. Bleken te klein te zijn. vlot omgeruild voor maat 46. Weer veel te klein. Omruilen kan niet meer want er is geen grotere maat. Dus terugsturen en dat kost geld. Jammer dat op de website niet vermeld wordt dat de maat totaal niet lijkt op de normale maten.

Super snel geleverd

Mooie trui! Aanrader.

Geweldige sneakers gezien, besteld en heel snel thuis bezorgd. Ik draag ze met veel plezier en krijg veel complimenten.

Fijne slof

Er zit een voet in de slof, dus moet het eerst uitlopen eer mijn voet er goed inzit

Bedankt voor de snelle en correcte levering!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar