snelle levering, schoenen van zeer degelijk materiaal en zitten zeer goed.
Hallo Kristel, Dank u wel voor de mooie beoordeling. Fijn dat we u blij hebben mogen maken met een paar mooie nieuwe schoenen en dat de levering vlot is verlopen. Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen!
Mijn enkellaarsjes maat 45 zien er prima uit donkerblauw croco lak, mooie pasvorm en goede kwaliteit. Mijn voet lijkt er niet groot in. Ben er heel blij mee.
Hallo Marieke, Dat zijn mooie en comfortabele laarsjes inderdaad. Fijn dat ze goed passen en dat u er blij mee bent. Heel veel plezier van uw nieuwe laarsjes en dank voor uw mooie waardering!
Zeer snelle levering.
Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor de mooie beoordeling. Fijn dat de levering snel is verlopen en u tevreden bent over de nieuwe stappers. Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen!
Snelle levering en een goede communicatie super!!
Hallo Nadine, Dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent over ons en onze schoenen. Heel veel plezier ervan!
Jammer dat kleine maat 32 zo snel niet meer leverbaar zijn. Maar ik had bij mijn bestelling geschreven, graag leveren op donderdag. Daar is echt naar geluisterd. Fijn!
Hallo Jose, Dank je wel voor de mooie beoordeling. Van de maat 32 hebben we naar verhouding inderdaad vaak minder voorraad, omdat daar ook minder vraag naar is dan bijvoorbeeld maat 33 en 34. We proberen wel een breed aanbod te houden voor mensen met maar 32, maar we kunnen niet voorkomen dat we soms "nee" moeten verkopen omdat iets op is inderdaad. Fijn dat de levering naar wens is gegaan en heel veel plezier van uw nieuwe schoenen!
Helaas was de pasvorm van de schoenen niet geschikt voor mijn vrouw en moestik deze zending retourneren. via Post.nL
Beste klant, Inmiddels hebben we hierover contact gehad en hebben we elkaar in de showroom getroffen. Fijn dat uw vrouw toch geslaagd is met 2 paar nieuwe schoenen. Passen in de showroom is altijd handig als de mogelijkheid er is. Heel veel plezier van de nieuwe schoenen!
Na vele jaren fijne afleveringen gehad. Directe berichten over het artikel hield Je op de hoogte over het hoe en wat. Ga zo door, met mijn hart. Dank hiervoor.
Had een foutje gemaakt bij de bestelling maar werd keurig en snel opgelost door mevrouw. Snelle en top service. Hoop ze snel een nieuwe eigenaar vinden anders heb ik een probleem.
Ik zocht peeptoe schoenen voor een themafeest. Vanwege mijn schoenmaat waren deze weinig te vinden. Wat was ik blij als assepoester dat de schoenen pasten en van prachtige kwaliteit zijn.
Hallo Marloes, Dank u wel voor de mooie waardering! Fijn dat we "Assepoester" blij hebben mogen maken met een paar mooie passende schoenen ;-) Heel veel plezier ermee!
Ben heel tevreden over stravers schoenen, grote keus goede maatvoering en snelle levering
Hallo Nelly, Dank u wel voor de waardering. Fijn dat we u hebben mogen helpen en dat de leveringen voorspoedig blijven verlopen. Heel veel plezier met uw aankoop!
Hele snelle service. Had de schoenen de volgende dag al ontvangen. Stevig en hele mooie dames schoenen voor de dames met een kleine maat. Top!
Hallo Airien, Dank voor de mooie beoordeling. Fijn dat de leveringen ook dankzij PostNL snel blijven verlopen. Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen!
Ben er heel blij mee, leuke schoenen en laarzen in mijn maat 33 Top
Dank u wel Klarie voor deze mooie beoordeling. Fijn dat we u hebben mogen helpen met uw nieuwe schoenen. Heel veel plezier ermee!
N.v.t
Dank u wel Jim, voor de mooie beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over ons. Veel plezier van uw nieuwe schoenen!
Binnen 1 dag schoenen al in huis. Goede Kwaliteit, prettige winkel
Hallo Frans, Dank voor de mooie beoordeling. Daar zijn we blij mee. Fijn dat het leverproces vlot blijft verlopen en uiteraard dat u tevreden bent over onze kwaliteit. Heel veel plezier van uw nieuwe aankoop!
2 x bestelling geplaatst . Na 1 dag bestelling al in huis. Zeer fijn .
Dank u wel Desiree, voor deze mooie beoordeling. We doen er alles aan om de orderafhandeling zo snel mogelijk te laten verlopen, fijn om te lezen dat dit ook lukt en klanten dit kunnen waarderen. Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen.
Toen Stravers nog in Amsterdam gevestigd was, had ik daar verschillende schoenen gekocht en met plezier gedragen. Blij dat ik nog maat 34/35 bij Stavers on line kan bestellen. Kan Stravers aanbevelen.
Dank u wel Margot. Blij dat klanten die voorheen in onze winkels in Amsterdam kwamen, ons ook online weten te vinden. Heel veel plezier met uw mooie nieuwe schoenen!
Snelle levering en prima service
Dank u wel Nelleke voor deze super fijne beoordeling. Blij dat de leveringen snel en voortvarend blijven verlopen. Ik wens u heel veel plezier van uw mooie nieuwe schoenen!
Zeer snelle en correcte levering
Dank u wel mevrouw Carina! Fijn zo'n mooie beoordeling en goed om te horen dat de levering vlot en correct is verlopen. Heel veel plezier van uw aankoop!
Als eerste is dit de firma waar ik altijd slaag! Gisteren ontving ik weer een nieuw paar schoenen. Omdat er iets met een schoen was, heb ik contact gezocht. Daarna alles naar tevredenheid opgelost.
Dank u wel Herman, voor de mooie beoordeling. Blij dat u vaste klant bent van ons en we u van mooie passende schoenen kunnen voorzien. Ook fijn te horen dat we de juiste service bieden als er een keer iets op te lossen is. Alvast heel veel plezier van uw nieuwe schoenen.
Mooie kwaliteit schoenen voor een goede prijs. Stravers shoes, ga zo door!
Dank U wel Erwin, voor de mooie beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over onze producten en prijs/kwaliteit. Hoewel PostNL hier en daar iets vertraging opgelopen lijkt te hebben is het fijn om te horen dat de levering verder vlot is verlopen. Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen.
Originele beoordeling
Ik heb nog steeds mijn bestelde schoenen niet mogen ontvangen.
Afgelopen week schoenen maar 39 besteld - Straevers had het dezelfde dag verzonden, TNT deed er een dag langer over het bezorgen, Binnen drie dagen gekregen. Wel bleek dat het net de andere kleur was die ik besteld had. Dezelfde dag teruggestuurd. Pakket op dinsdag afgeleverd bij Straves. Op dinsdagmiddag al teruggebeld met excuses voor de niet goede levering. Ik kon kiezen of het juiste paar schoenen van de bestelling, geld terug was ook geen enkle probleem. Klantvriendelijk - een 10+ waard. Wat fijn dat er Nederlandse bedrijven zijn die de service en bereikbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.
Hallo Grietje, Dank u wel voor de mooie beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over onze service en we onze fout goed hebben kunnen recht zetten. Gelukkig gaat er niet veel fout, maar voor ons vanzelfsprekend dat als we een fout maken, dat we die dan ook zelf recht zetten. Uiteraard proberen we er alles aan te doen om fouten te voorkomen ;-)
Snelle levering, foto’s zijn exact zoals in werkelijkheid, goede kwaliteit. Het blijft super dat er ook kleine damesschoenen worden verkocht.
Hallo Mariette, Dank u wel voor de mooie review. Fijn dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en dat de schoenen op de foto goed overeenkomen met de verwachting. Heel veel plezier van uw mooie nieuwe schoenen!
Zeker aanraden
Beste klant, Dank u wel voor de mooie waardering. Daar zijn we blij mee ;-) Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen!
Ik koop hier al meer dan tien jaar en ik vind het assortiment geweldig. Er was een kleurafwijking in het leer van mijn schoen en dat is keurig opgelost, het mailcontact was heel prettig en de afhandeling van de afwijking ook.
Hallo Johanna, Dank u wel voor de mooie waardering. Heel fijn om te weten hoe mensen onze service ervaren en dat we het issue ook goed op hebben kunnen lossen. Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen!
Groot assortiment voor grote voeten
Hallo Bianca, Fijn dat u ons weet te vinden en dat ons assortiment grote maten u bevalt. En natuurlijk hartelijk dank voor de mooie waardering. Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen!
De Droogmakerij 52 G
1851 LX Heiloo