Kwaliteit

Klantvriendelijk en correct nakomen afspraak

Een paar prachtige laarzen gekocht in maat 44 ze zitten geweldig.

Het aanbod op de site was duidelijk evenals het bestelproces op de site. Verder zijn de bestelde schoenen goed ingepakt en netjes op tijd bezorgd. Ook de schoenen zelf zitten goed en zijn kwalitatief dik in orde. Kortom ik ben zeer tevreden over de schoenen en service van Stravers-shoes.com, ik hoop alleen dat het gaat lukken deze mate van service nog even vol te houden. Jammer dat ze stoppen.

Zeer te Vreden

Ik heb de schoenen voor een vriend van mij En hij is heel tevreden Verder vindt hij het jammer dat jullie stoppen Veel geluk voor de toekomst voor wat jullie gaan doen

Top kwaliteit

Goede service Heel blij met deze winkel Jammer dat het stopt Weet niet waar ik anders mijn schoenen moet kopen

Tevreden klant vanwege goede foto's en productomschrijving

Ik heb tot nu toe 2 keer via Stravers een schoen gekocht voor iemand anders. Deze is heel erg tevreden over beide aankopen. Wat hierbij helpt zijn de duidelijke foto's van de schoenen op de website en een juiste omschrijving van het materiaal en de kwaliteit.

top kwaliteit

Snelle levering en de schoen was van zeer goede kwaliteit leer.

Mooie schoenen, snelle levering.

Mooie schoenen, snelle levering. Hoop dat ik nog lang hier mijn nette schoenen zou kunnen bestellen!

Super tevreden

Ik heb moeilijke, brede grote voeten, De laarzen zitten als gegoten en zijn toch nog elegant. Ze ogen ook helemaal geen 43. Heb lang getwijfeld tussen 43 en 44 omdat de retourkosten (verzending ) zo duur zijn. Maar nu weet ik dat een 43 van bij jullie mij perfect past. Was ook heel aangenaam verrast door de snelle levering! Jullie hebben er gegarandeerd een klant bij! Met vriendelijke groeten, Magda Hense

Mooie schoenen en laarzen van hoge kwaliteit.

Snelle levering en duurzaam verpakt.

Goede communicatie!

Mooie schoenen voor Dames met grote maat Ik ben nog steeds heel erg tevreden

Uitstekende behandeling.

Heel vlotte en snelle levering, en mooie overzichtelijke site.

Heel erg tevreden.

Erg vriendelijk geholpen en zeer tevreden. Mooie kwaliteit schoenen.

Kwaliteit en snelle levering

Ze leveren goede kwaliteit, en leveren heel snel! Netjes verpakt.

Kwalitatief zeer goede schoenen!

De schoenen zijn zeer netjes gemaakt en keurig afgewerkt met goed materiaal. Een aanrader! De service van Stravers is prima.

altijd afspraak nakomen

uitstekende dienstverlening!!

Fijn, dat het zo snel bezorgd is! Erg jammer dat jullie ermee stoppen! Ik ben al jaren een goede en tevreden klant van jullie! Mooie, elegante en passend op maat schoenen! Hopelijk kan ik tzt alsnog online blijven bestellen ?? Hoor dit heel graag van jullie. Succes met de afwikkeling. Vriendelijke groet

Snelle levering en contact

Ingelezen dat de schoen voor de bredere voet is gemaakt, maar voor mij toch zeker te smal, verder zeker degelijk en goede service.

Snelle en vriendelijke afhandeling.

Had ik eerder moeten ontdekken.

Je zult het maar hebben, grote voeten waarvan er eentje groter is dan de andere. Bij toeval hier terecht gekomen en laarsjes besteld. Volgende dag al binnen en verrast door de mooie kleuren en kwaliteit. Helaas voor mij pasten ze toch net niet genoeg om ze te behouden. Met pijn in mijn hart alles weer ingepakt en retour.

Altijd meedenken, altijd vriendelijk.

Mijn rechtervoet is wat kleiner dan mijn linker (die maat 32 heeft) en bij Stravers denken ze altijd met je mee en geven ze extra info wanneer dat nodig is. Zeer goede ervaringen mee. ✨✨

Prachtige schoenen

Als een man met maat 38/39 is het erg moeilijk om geklede schoenen te vinden. Stravers had helemaal wat ik zocht. Helaas sluit de webshop. Maar voordeel was de uitverkoop :) Ik heb twee paar gekocht, maar ik denk dat ik voor het eind van het jaar nog wel een (paar) paar koop. Mooie kwaliteitsschoenen, en ze lopen ook heerlijk.

Ik bestel al lang mijn schoenen bij Stravers en altijd is de kwaliteit geweldig goed. Een keer zaten ze niet zo goed als ik zou willen. Teruggestuurd en heel snel mijn geld terug gekregen. Alles supersnel en goed geregeld!

Kwaliteit en service prachtig!

Eindelijk vond ik bij jullie kwaliteits Volle schoenen in mijn maat (33). Heb er dan ook al meerdere paren gekocht.

goede kwaliteit en snelheid van bezorgen

Ik ben een keer in Heiloo geweest en ook dat was goed bevallen.

De Droogmakerij 52 G

1851 LX Heiloo