Uitstekend!

I can only find great shoes in this store that fits me well with my small shoe size. It's just pricey though but i'll just think that i am paying for the good quality and the right fit. I would have given 5 stars if its a bit cheaper and would love to buy more if its more affordable in my wallet.

Perfecte webwinkel met kleine schoenmaten

Uitgebreid aanbod aan trendy en hedendaagse schoenen Ruime keuze voor kleine schoenmaten Snelle levering Schoenen zitten heel aangenaam Goede klantenservice en dienst na verkoop Een echte aanrader!

Niets op aan te merken , uitstekende kwaliteit en goede service

Goede service met uitstekende kwaliteit

Schoenen die in een keer passen

Op basis van de website heb ik de juiste keuze kunnen maken en zitten de mooie vrouwelijke westernlaarzen in mijn lastige schoenmaat als gegoten. Heel Blij mee, geen gedoe met retourneren. Snelle levering.

netjes en zeer stevig verpakt

de schoenen zijn net als op de foto alleen vallen ze wat smal uit ook al stond erbij de beschrijving valt breeder uit heb ze nu al 2 dagen opgerekt met schoenspanners hoop dat ze nu beter gaan zitten

zeer goede schoenen zaak voor kleine en grote maten dames en heren

Altijd netjes verpakt en op tijd binnen per post eerder ook al gekocht zeer goede schoenen en laarsjes tot een volgende keer

Dat is ongelofelijk goed

Snel leveren , elegante schoenen ík ben blij met jullie service. Volgende keer besteld ík weer bij jullie

vreemd

Goedendag, Vréselijk jammer dat de schachten van de 'stretchlaars' niet wijder zijn. Als iemand een grote voet heeft kun je er toch van uit gaan dat de kuiten ook ronder zijn?! Mijn vrouw heeft normale kuiten, maat 39, en kreeg de laarzen ook niet dicht! Jammer. Want dergelijke laarzen in een grote maat met een hoge hak zijn zeldzaam in grote maten. Wellicht de schachten laten vergroten?

Helemaal niets op aan te merken!

Lederen laarzen besteld in een grote maat, klopt helemaal wat aangegeven is: het is ook echt een grote maat! Fijne pasvorm, mooie kwaliteit. O ja: geen doos om de doos van de laarzen maar stevig bruin pakpapier,top!

Precies zoals beschreven

De bestelde laarzen zijn precies zoals omschreven snelle levering en discreet verpakt.

Te groot

Helaas waren de schoenen te groot. Heb deze meteen retour gestuurd en een mail. Maar helaas nog niet gehoord of mijn geld retour gekregen. Hopelijk komt het nog in orde. Groetjes Cynthiaindebraek Ponjaardruwe 43a 6218 sj Maastricht

HelemaalTop!!!!

Met schoenmaat 43 als vrouw is het lastig om goeie mooie vrouwelijke schoenen te vinden. Bij Stravers is het me gelukt een stoer enkellaarsje met een stevige hoge hak. En top service

Snelle levering van een goede schoen. Voldoet volledig aan de omschrijving. Het is niet altijd makkelijk om een leuke passende schoen te vinden in een grote maat. Maar bij U keuze genoeg!

prima schoenen en snel en adequaat

Maar DHL leverde direct naar afleverpunt terwijl iedereen thuis was.

Snel en netjes

De levering was heel snel en keurig. Helaas heb ik de bestelling moeten retourneren omdat het niet goed past.

zeldzaam goed

kwaliteit prima, service uitstekend, snel verzonden. Wat wil je nog meer.....?

Fijn dat jullie zo’n ruim aanbod hebben

Duidelijke uitleg voor juiste schoenmaat!!

Bestellen ging makkelijk; de laarzen werden snel geleverd; top!

Ondanks de drukte rond Kerst heb ik mijn laarzen binnen enkele dagen geleverd gekregen. Netjes verpakt in een doos, die zonder beschadigingen is aangekomen. Bestellen ging ook makkelijk. Stravers is voor mij een uitkomst, vanwege de grote keuze aan mooie schoenen en laarzen in grote maten. In een reguliere schoenenzaak kan ik niet slagen.

Goede service, geweldige kwaliteit schoenen

Prachtige schoenen, goede online verwerking van de bestelling. Ben al jaren vaste klant. Zowel online als fysiek in de winkel ( toen nog in Amsterdam)

Alles naar wens

Laarsjes ontvangen met slecht werkende rits.

Ritsen van de bestelde laarsjes waren niet in orde. Geretourneerd op eigen kosten. Winkel gaf aan dat de ritsen stroef bleven gaan. De koop ontbonden. Aankoopbedrag vlot terug gekregen maar de retouneer @ €7,25 kosten niet. Het artikel was niet in orde en er was geen ander paar beschikbaar dus ik denk recht te hebben op teruggave van de retourneer kosten. Ik onderneem stappen hierin.

Is goed

prima zoals gewend gedurende vele jaren

kort maar krachtig stravers kan mij uitstekend bedienen ondanks ik kleine maat heb.

Prima verzorgde bestelling en betaling!

Zie boven

Top snelle levering