Prima gegaan .sandalen besteld werden snel geleverd prima gegaan.zeer tevreden .
Dank je wel voor de review. Veel plezier met de sandalen!
Mooi site grote keuze in schoenen
besteld en goed ontvangen
Top bediening
Dank je wel Jerry, fijn dat het ook goed gaat in België!
Een heel goede ervaring!
Geen enkele bemerking. Snel geleverd. Was maatje te klein. Snelle omwisseling. Perfect.
Fijn te horen dat alles naar wens is gegaan Eric. Veel plezier met de schoenen!
na het bestellen was het er snel en het paste goed dus meer dan tevreden
Hele leuke blauwe blauwe ballerina's besteld. Soepel leer, soepel zooltje, plezierig plat. Heb eerder zwarte leren instappers besteld, zelfde maat, 44, helemaal prima. Ballerina's zo plezierig geprijsd bovendien. Maar helaas, voel bij passen drukplek bij grote teen. Dan heb ik er niets aan, want als diabeet moet ik extra voorzichtig zijn met mijn voeten. Kijk ik op de bijgevoegde kassabon, staat er dat afgeprijsd niet geretourneerd of geruild kunnen worden. Helemaal niet bij stilgestaan. Jammer, jammer. Beveel het aanschaffen van schoenen via internet zeker niet meer aan. Vind de voorwaarde ook niet klantvriendelijk.
Beste Marianne, in onze voorwaarden & condities in de webshop staat dat er ALTIJD binnen 14 dagen geruild mag worden, het is zelfs verplicht! De kassabon wordt echter standaard in de winkel geprint en daar mag niet geruild worden, omdat je daar uitgebreid kunt passen. Je hebt ons hiermee wel geattendeerd dat het voor de klant verwarrend kan werken en wij hebben deze tekst van de kassabon laten verwijderen. Wij hebben na het lezen van jouw review direct contact met je opgenomen en het geld is inmiddels retour gestort. We hopen dat hiermee het misverstand uit de wereld is geholpen en dat je ons weer gewoon kunt aanbevelen.
Is goed verwerkt en snel verstuurd
1dag na bestelling mijn schoenen al ontvangen Jammer maar ze ze waren te groot terug gestuurd zeer vlug teruggave ontvangen
Dank je wel Gerda, dat je jouw ervaring met onze klanten hebt willen delen
Wanneer betaald verloopt de communicatie goed. Altijd krijg je antwoord op een vraag en de schoenen komen mooi op tijd toe
Hele lieve mensen en bereid je zo goed mogelijk te helpen.
Dank je wel Sheda, voor je aardige review!
Regelmatig grote maat schoenen besteld. Altijd goede kwaliteit, perfecte pasvorm en snel geleverd.
Dank je wel voor deze mooie review, veel plezier met de schoenen!
Hebben mij zeer goed geholpen met mijn probleem man nief anders zeggen dan top service
Nee dat klopt, u had de bestelling wel op zondag gedaan, maar had op donderdag nog steeds niet betaald en wij sturen de schoenen pas op als de betaling rond is. Inmiddels hebben wij contact met u gehad en heeft u, na betaling en een ruiling voor een kleinere maat, nu wel veel plezier van de schoenen die u graag wilde
Originele beoordeling
Zondag schoenen besteld nu donderdag en zijn nog niet binnen
Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de schoenen ,wat betreft de maat en materiaal
Dank je wel Ine, goed om te horen dat je zo tevreden bent en dat je dat met onze klanten wil delen. Veel plezier met je schoenen!
Altijd passen de schoenen, deze helaas niet. Ander merk, andere pasvorm. Overigens, zeer tevreden over de schoenen. 4 weken geleden nog prachtige laarsjes gekocht en die zijn perfect!
Vreemd Ria, de laarsjes die je al hebt, komen uit dezelfde fabriek. Maar ja, enkellaarzen zitten natuurlijk wel anders dan open sandalen. We begrijpen alleen de 2 niet, volgens ons is de verzending voorspoedig gegaan en ruilen of geld retour is geen probleem?
Prettige ervaring
Dank je wel Alice!
Goede producten en goede kwaliteit, en snelle levering.
Ik koop bij stravers omdat ik moeite heb mijn " kleine"maat te vinden. Ik koop niet elke schoen omdat sommige schoenen niet op de "bekende" stravers schoenen lijken qua kwaliteit. Het contact telefonisch of via email is correct. Verder vind ik het heel erg dat ik zelf de portokosten moet betalen als ik schoenen retourneer. Mvg L. Lachman
Vreemd u heeft de schoenen in de winkel geruild, dus u heeft helemaal geen portokosten betaald. De opmerking dat de kwaliteit achteruit gaat is helemaal vreemd, omdat we juist de laatste jaren bezig zijn om de schoenen qua kwaliteit en pasvorm bij luxe specialistische fabrikanten steeds weer te verbeteren
Snel verzonden, netjes verpakt en natuurlijk prachtige schoenen.
Dank je Daphne, fijn om te horen. Geniet van je schoenen!
Persoonlijk heb ik goede ervaringen en hoop nog lang klant te mogen zijn. Verder een zeer correcte afhandeling.
Nou Jantien, wij hopen dat wij je nog jaren mogen voorzien van mooie schoenen. Dank je wel voor deze lieve review!
maat en kleur klopten. bezorging op de tijd zoals afgesproken.
ruime keus, snelle levering, netjes verpakt, helaas passen ze dit keer niet
Jammer Claudia, hopelijk volgende keer beter, ruilen is geen probleem. Tip! Als je twijfelt, neem contact op dan helpen we je graag met een persoonlijk advies!
Altijd goede service en snelle levering
Maar de schoenen zijn best wel prijzig en zijn niet mooi afgewerkt. Het lijkt wel of ze met Typpex zijn behandeld. Aan de zijkanten bij de zolen
Beste Cok, als je denkt dat er iets niet goed is, waarom neem je dan niet even contact met ons op of stuur de schoenen terug, beide acties heb je niet gedaan?
De Droogmakerij 52 G
1851 LX Heiloo