perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en fantastische laarsjes. Helemaal bij mee.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. En heb op tijd mijn laarzen binnen gehad super bedankt!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle levering en nadat ik de laarzen wilde omruilen voor anderen, werden deze snel geleverd en het verschil werd direct terugbetaald!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie nadat ik een email had gestuurd met een vraag over de levering. Ontvangen schoenen zijn erg mooi en zitten perfect. Eindelijk weer een goede schoenenzaak gevonden met kleine maatjes!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtige schoenen keurig verpakt snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reacties op vragen via e-mail. De schoenen hebben een chique uitstraling.

Retourtjes beter nagaan zodat de verkoop vlotter verloopt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie collectie voor volwassenen met schoenmaat 38 Goede service, correcte communicatie, vlugge levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima service....! juiste maatbepaling....! mooie kwaliteit....!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering , kwaliteitsschoenen , goede retourenverwerking binnen de gestelde termijn!

Vermelding van breedtematen bij de schoenen op de site scheelt teleurstelling bij het passen na een aankoop en het zou het aantal retouren zeker doen afnemen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel leverbaar

goede service, goed behandeld

Pluspunten

kleine maatjes ,snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al jaren trouwe en tevreden klant. Duidelijke website en klantenservice staat hoog in het vaandel. Enorm snelle bezorging en altijd ruim assortiment die je nergens anders vindt.

Al jaren klant dus weet hoe ze werken: vooral zo doorgaan!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over Stravers Shoes. Inmiddels vier paar schoenen gekocht, goede kwaliteit en ben altijd goed geholpen. Zeer vriendelijke service!

Prijzig maar daar krijg je ook wel weer wat voor terug in kwaliteit. Verder misschien een groter naamsbekendheid genereren door meer gebruik te maken van influencers en door aantrekkelijkere visuals op Instagram te gebruiken. Vooral op social media zoals Instagram is een samenwerking met influencers goed in te zetten. Nu worden exact dezelfde visuals die op de webshop staan gebruikt op Instagram waardoor het meer voelt als een tweede webshop i.p.v. een plek waar de schoenen meer ”tot leven” gebracht kunnen worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima bedrijf

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mooie zaak overzichtelijk en een goede service

ik zou het niet weten ?????

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en snelle reactie op mail.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en ook retour zonder probleem en snelle afhandeling.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle service en netjes behandeld. Schoenen zijn heel mooi en goed

ik zou het niet weten zo. ik hoop dat jullie nog vaak iets kunnen betekenen voor mij.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snel in levering en servies is ook heel goed kwaliteit van de schoenen zijn ook heel goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle correcte levering

Wat indien bestelling niet zou hebben voldaan.? Bestond de mogelijkheid om bestelling terug te sturen? Zo ja, voor welk bedrag?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit schoenen, snelle levering.

Kosten voor retourzendingen zijn voor de koper, daar zouden ze een antwoordnummer voor kunnen maken.

De Droogmakerij 52 G

1851 LX Heiloo