Pluspunten
Mooie schoenen in grote damesmaten, fantastisch. Ik kom zeker terug.
Fijn om te horen, dank u wel voor de review
Webshop beter op orde zetten, er staan schoenen online die blijkbaar niet meer op voorraad zijn. Geld van schoenen die ik ‘besteld’ heb en die uiteindelijk toch niet meer beschikbaar zijn, nog steeds niet terug mogen ontvangen.
U heeft op zaterdag besteld. Het gebeurd niet vaak, maar er waren twee bestellingen tegelijk voor hetzelfde laatste paar. Alles is geautomatiseerd, de eerste bestelling die binnenkomt wordt direct verwerkt en enkele minuten later wordt dit ook aangepast in de webshop. Uw bestelling en die van de andere klant kwamen zeer kort na elkaar binnen. Bij laatste paren die heel gewild zijn, zoals deze schoenen in de opruiming, kan dit weleens gebeuren. Wij hebben u direct een email gestuurd en het geld is dezelfde zaterdag nog via de provider teruggestort. De provider verwerkt deze opdracht echter pas maandag en een dag erna staat het weer op uw rekening. Wij vinden het jammer dat u teleurgesteld bent, na deze samenloop van omstandigheden.
Pluspunten
Snelle levering en snelle terugbetaling
VerbeterpuntenBij retouren boven de eur 100 moeten nu de portokosten worden gedragen door de koper. Bij anderen worden de portokosten door de verkoper gedragen!
Bij retourneren vergoeden wij de eventuele aan ons betaalde verzenkosten. Kosten betaald aan PostNL, UPS, etc. worden niet vergoed. Bij ruilingen sturen wij de schoenen gratis naar u terug
Pluspunten
Voor het eerst schoenen besteld. Keurig thuisbezorgd gekregen. Ben heel blij een bedrijf gevonden te hebben waar ik zoveel keuze heb van schoenen in mijn mawt
Fijn te horen dat u zo tevreden bent. Dank u wel voor deze mooie review
Pluspunten
Goeie producten en snelle service !
Dank u voor de mooie review
Pluspunten
Snelle levering, klantvriendelijk, ruim assortiment.
Dank u voor deze positieve review! Dit is waarvoor wij het doen!
Pluspunten
Netjes verpakt. Goede website
Dank u voor de review
Nog geen schoenen ontvangen! 27nov. besteld.
Uw bestelling is direct na Black Friday en Cyber Monday binnengekomen. PostNL heeft toen grote moeite gehad om de pakketten te verwerken en zoveel mogelijk hiervoor gewaarschuwd. Wij zien dat de schoenen 3/12 zijn bezorgd en vinden dat heel vervelend. Dit is voor ons en PostNL echter een grote uitzondering, normaal zijn de pakketjes doordeweeks de volgende werkdag in huis. Onze excuses voor dit ongemak
Pluspunten
Supersnelle levering en in mijn geval weer vlot geld retour na schoenen geretourneerd te hebben. Duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenDe schoenen die ik had gekocht hadden een lage hiel waardoor ze niet echt goed pasten en ik ze retour gestuurd heb. Wellicht handig om dit op de website te vermelden.
Twee fabrikanten zijn gestopt met het maken van de uiterste maten namelijk maat 32 en maat 46. Wij hebben de productie van dit soort pumps overgebracht naar een andere fabrikant die dit wel kan maken. Ook hebben wij direct een aantal verbeteringen toegepast, waardoor de pumps nu een nog betere pasvorm hebben. Het restant van de vorige pumps staat in de opruiming. De vernieuwde pumps kunt u vinden onder artikel 2605
Beste Birgitte, wij hebben contact met u opgenomen. Het bleek dat uw kuiten iets te dik waren voor de door u bestelde laarzen. Deze reviews zijn echter niet bedoeld om de pasvorm van de laarzen bij u te beoordelen, maar om de service, werking van de webshop en uw klantbeleving. Eventueel met recommandaties naar ons toe, zodat wij weten of er nog dingen verbeterd kunnen worden.
Pluspunten
Zeer vlotte bediening.
Dank u voor de mooie review!
Dank u voor de review
Pluspunten
Bij een vraag kreeg ik heel snel een uitgebreide reactie!
Fijn dat wij u snel en naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Dank u voor uw review
Dank u voor uw reactie
Pluspunten
Snelle levering, prachtige schoenen!
Wij zijn blij met zo'n mooie reactie, dank u wel
Pluspunten
Prima product snelle levering
Dank u wel voor deze mooie review
Pluspunten
overzichtelijk aanbod snelle levering
Verbeterpuntengroter aanbod kleine herenmaten
Wij zouden heel graag van u vernemen wat u mist in onze collectie
Pluspunten
perfect geregeld, mooie schoenen, minder duur dan elders (grote maten blijven altijd duurder dan gewone maten, dus het is wel relatief)
Verbeterpuntenhet postpakket werd door de bezorger niet bij de buren aangeboden zoals dat gebruikelijk is maar moest (na 2 keer niet thuis zijn) opgehaald worden bij een winkel in de buurt. Ik vind het handiger als he bij de buren wordt gebracht.
Wat vervelend. We denken dat dit een foutje is geweest van de pakketbezorger. Wij weten niet beter dan, als u niet uitdrukkelijk heeft aangegeven, dat het pakketje niet bij de buren mag worden afgegeven, het pakket wordt afgegeven bij de buren als u niet thuis bent. Zodra wij het pakketje afgeven bij PostNL, ligt de bezorging in handen van hen en kunnen wij er niet veel meer aan doen. Toch zullen we hier een melding van maken. Wij hopen dat het de volgende keer wel weer goed gaat. Verder danken wij u voor uw mooie review!
Wij zijn blij met uw 10. Dank u
Pluspunten
Ik ben zo blij dat jullie bestaan! Met maat 32 is het behoorlijk lastig om leuke vrouwelijke schoenen te vinden en jullie bedrijf maakt dat gewoon mogelijk. De service top en de regels over retourneren zijn duidelijk. Kortom een duidelijke site. Ik heb al drie paar schoenen hier besteld en alle drie waren ze van uitstekende kwaliteit.
Wat lief Kim, dank je wel voor deze mooie review! We moeten inderdaad, vooral de laatste tijd, meer ons best doen om schoenen in maat 32 te laten maken, maar deze review geeft ons een enorme boost
Pluspunten
Zeer betrouwbare acurate en snelle levering
VerbeterpuntenPerfect bedrijf Niets verbeteren
Dank je wel Immy, wij zijn blij met jouw review!
Pluspunten
Service is top, ook al is de bestelling niet helemaal goed gegaan, ondanks dat, is het profesioneel en netjes opgepakt.
Ja, ondanks dat er wel eens wat fout gaat, proberen wij het altijd zo snel en zo goed mogelijk op te lossen. Dank je wel Linda voor je begrip en fijn dat je het positieve gevoel hebt behouden. Veel plezier met de pumps!
Rene, dank je voor de mooie review
Pluspunten
Zeer vriendelijk Super snelle service En prachtige kwaliteit
VerbeterpuntenGgewoon verder doen zoals nu
Fijn te horen Patrick, dank je wel
De Droogmakerij 52 G
1851 LX Heiloo