3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie schoenen kocht daar zeker 30 jaar geleden al.

Net 2 paar schoenen ontvangen waarvan 1 paar niet goed zit. Van middag maar bellen zat geen pakbon en geen informatie hoe je het retour kunt sturen. Ik vind dit echt een flinke minpunt jammer.

Pluspunten

De hele kleine uitzonderlijke maten! Super snelle en goede service! Jullie hebben er een vaste klant bij! ☀️

Geen verbeterpunten voor mij!

Pluspunten

zeer goede service , vlotte verzending , en schoenen die zeer goed passen , waarvoor dank

Pluspunten

Zeer snelle levering en nette en zorgvuldige verpakking. Complimenten.

Pluspunten

alles perfect!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Normaal goed, nu grote teleurstelling

Heel jammer! Slippers aangekocht en bij levering vastgesteld dat zaken in afprijzing niet mogen terug gestuurd. Schoenen moeten toch een uitzondering zijn. Wie weet nu of een bepaald soort schoen zal passen. Graag dringend opvolging van deze mail. Ik zou ze graag terugsturen. Ik had niets liever gehad dat ze zouden passen. Héél spijtig. Geld op straat anders. Mvg Hilde

Pluspunten

Vlotte bezorging en een goede service behandeling mijn vrouw heeft nogal een grote maat en jullie zijn hierin deze maten zeer goed vertegenwoordigt . Dan komt daarbij nog de prijsvergelijking met andere merken hierin zijn jullie veruit de goedkoopste bij andere winkels zijn wij zeker 75€ duurder uitgekomen .Ik heb jullie dan ook bij mijn favorieten geplaatst en gevraagd wanneer de najaarscollectie binnen is mij hierover te informeren. Ik heb jullie aanbevolen bij al onze vrienden en Familie en ze zullen zeker jullie website bezoeken .

Pluspunten

Ik koop al meer dan 30 jaar mijn schoenen hier en heb nog nooit een slechte ervaring gehad. De service is goed. Heb inmiddels een zoon van 21 met schoenmaat 37, neem aan dat er een dag komt dat hij zijn vans zat is en ook bij jullie schoenen gaat kopen.

Heb net suède laarsjes besteld. Heb het idee dat dit suède een stuk dunner is dan dat het jaren terug was. Lijkt een soort van een goedkopere uitgave.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie schoenen.

De mails die gestuurd worden aan worden nooit gelezen. Of misschien wel gelezen maar antwoord krijg je niet. Slechte service.

Pluspunten

zeer positief snelle levering en correct

Pluspunten

De schoenen zagen er mooi en netjes uit. Ze waren netjes binnen in de aangegeven tijd

Stond nergens dat de schoenen van straven kwamen. Niet op de doos of op de schoenen . Aangezien dit een specialistische schoenen winkel us voor grote en kleine maten en de prijs over het algemeen beat hoog ligt zou je verwachten dat er op zijn minste op de schoenen doos stond dar ze van stravers afkwamen. Miste dat. Op de schoen Is niet nodig. Dus zou alleen ik de doos Julie naam vermelden. Ik vroeg me af namelijk of ze wel daar vandaan kwamen omat er alleen het schoenen merk erop stond. En ik wilde wel goede kwaliteit anders koop ik at soort schoenen niet namelijk. Daarnaast ik heb een kleine maat en deze Was heel erg in de aanbied. Maar zouden juliie wat meer aanbiedingen kunnen zetten in maar 32/33 . Dan zou ik echt wel vaker bestekken namelijk.

Pluspunten

Bestellen via internet is een makkie. Kreeg de bestelde schoenen binnen 3 dagen. Helaas te klein. In de schoenendoos een briefje met het verzoek een maat groter te sturen, ingepakt en verzonden. Twee dagen later juiste maat zonder extra kosten ontvangen.

Pluspunten

Snelle levering, en na retournering van artikel vlotte restitutie van gedane betaling. (Want de bestelde schoenen vielen helaas veel te klein.)

Op de kassabon bij het ontvangen artikel stond vermeld dat artikelen uit de sale niet kunnen worden geruild, terwijl dat op de webiste niet staat vermeld. Het geld voor de geretourneerde schoenen uit de sale is echter zonder problemen terugbetaald, dus de tekst op de bon is vermoedelijke achterhaald.

Pluspunten

goede klantenservice Uitgebreid aanbod in kleine schoenmaten Snelle levering ook in het buitenland

Grondigere kwaliteitscontrole: mijn schoenen kwamen toe met loshangende zolen die niet stevig waren dichtgekleefd

Pluspunten

Correct

Pluspunten

Mooie collectie

Pluspunten

Helpen je altijd goed ... eerlijk en oprecht

Weet ik even niet

Pluspunten

perfekte en vlotte levering, goede opvolging

geen

Pluspunten

Snelle levering mooie kwaliteit

Pluspunten

Spoedige levering, goede schoenen.

Het zou allicht handig zijn op de website aan te geven bijv. of de schoenen (nette schoenen voor mannen) Oxford of Derby van model zijn (of Chukka boots enz.), en of ze op de Goodyear-maakwijze/welted of zog. Blake-stiched zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een goed bedrijf waar ik al jaren mijn schoenen koop.

Jammer dat het bedrijf uit wellicht management overwegingen gekozen hebben om de tussenmaten voor heren (44 - 46) niet meer te verkopen. Met vriendelijke groet

Pluspunten

Snelle beZorging

De betaalmethode afterpay toevoegen

Pluspunten

Op tijd geleverd en netjes verpakt.schoenen waren zoals beschreven.

De Droogmakerij 52 G

1851 LX Heiloo