Pluspunten

Juiste schoenen. Snelle levering

Qua communicatie afternoon pay duidelijker. Krijg via billink.nl rekening. Wordt niet vermeld binnen hoeveel dagen etc. Nog steeds niets ontvangen via billink.nl

Pluspunten

Smiddags na 4 uur gebeld en toch geregeld dat ik mijn schoenen voor mijn vakantie binnen had

Pluspunten

Kleine maten (maat 34) :) Mooie schoenen Betaalbare prijs

Bezorging was iets vertraagd

Pluspunten

Correcte levering - schoenen voldoen aan de verwachtingen. Fijne ervaring.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ben telefonisch goed beantwoord.

Jammer,dat de schoenen verkeerde kleurzool hadden, waardoor , ik ze terug moest sturen, ik heb begrepen dat de schoenen nu 3 dagen in hun bezit zijn en ik helaas mijn betaalde schoenen nog niet terug betaald heb gekregen !!!!

Pluspunten

Ultra fast delivery abroad

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn dat er kleine damesmaten worden verkocht. Ik heb maat 32

De schoenen mogen wel wat meer trendy. Een overknee laars heb ik dit seizoen gemist. Ook blokhakken en meer korte laarsjes voor kleine maten. Het retourneren moet ook kosteloos worden. Zo bestel je eerder. Nieuwe modellen mogen ook wel wat vaker passeren, zodat de keus groter wordt.

Pluspunten

- snelle levering - kwalitatieve schoenen

Vaker kortingsacties Gevarieerder aanbod

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

1. ik heb gebeld met de klantenservice en dat was niet goed. de dame wist mijn basale vragen niet vragen niet te beantwoorden. 2. ik vind de kosten bij het retourneren veel te hoog en dat zal voor mij de reden zijn om niet meer online te bestellen. 3. ik zou het prettig vinden om bericht van ontvangst te krijgen als ik iets heb geretourneerd. 4. suggestie: mogelijkheid voor vast klanten om een eenmalig een bedrag voor 1 jaar te betalen en gedurende 1 jaar geen verzendkosten meer te betalen bij bestellen en retourneren

Pluspunten

Supersnelle levering.

Retourkosten zouden kosteloos moeten zijn.

Pluspunten

Ben al jaren klant van Stravers Shoes, eerst altijd aan de Slotermeerlaan ( stond de koffie en thee klaar) en later aan de Overtoom. Ook daar altijd goed en vriendelijk geholpen door de medewerkers. Voor het eerst heb ik nu via internet besteld. Geen zin om door Amsterdam te gaan (betaald parkeren). Ik had blauwe pumps in maat 35 besteld, maar deze waren te groot. Via de mail contact gezocht en er was op voorraad alleen nog maat 34 in het zwart. De blauwe pumps had i metee terug gestuurd en 1 1/2 dag later had ik de zwarte pumps in maat 34 in huis. Snelle service.

Pluspunten

Goede snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie leuke collectie schoenen voldoende keus in kleine maten

Retour zending de kosten bij omruilen niet voor de klant!!!

Pluspunten

Heel tevreden over mijn pump in kleine maat. Past perfect. Snelle levering, donderdagavond besteld en zaterdag geleverd.

Verpakking kan misschien wel iets beter. Was gewoon schoendoos met bruin papier rond.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie schoenen, voor een prima prijs. Perfecte oplossing voor iedereen met een lastige schoenmaat.

Maat 36 schoenen lijken meer op maat 38. Schoenen vallen heel erg groot, dus voor iemand met een erg kleine schoenmaat is het nog steeds niet altijd een oplossing. Tevens zijn de beschikbare schoenstijlen niet altijd erg hip.

Pluspunten

Ben erg tevreden Leuke Schoenen en je wordt goed te woord gestaan als je belt .koop er meestal mijn schoenen klein maatje. Goed kwaliteit

Geen verbeteringspunten .alles altijd naar wens

Pluspunten

altijd mooie kleine maat schoenen en in de winkel vriendelijke en behulpzame mensen. On line snelle levering

Pluspunten

Goed product; past perfect en goede kwaliteit. Duidelijke website.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

direct nieuwe gekregen volgende dag en terugsturen zonder porto.

verkeerde schoenen gestuurd gekregen

Pluspunten

Goede website, overzichtelijk en na bestelling een snelle levering. Mooi collectie schoenen voor een nette prijs.

Pluspunten

Correcte en snelle levering!

Pluspunten

Gelukkig kan ik bij jullie slagen! Wordt prima geholpen!

Geen.

Pluspunten

Snelle en doeltreffende afhandeling van mijn bestelling. De schoenen bleken voor mijn moeder niet geschikt te zijn; na het terugzenden al binnen een paar dagen het geld teruggestort gekregen, Prima!!

Geen.

Pluspunten

Echt perfecte super mooie schoenen via jullie site gekocht. Ze werden keurig netjes geleverd zoals afgesproken. Alles was keurig verpakt en de kwaliteit is echt top!

De Droogmakerij 52 G

1851 LX Heiloo