Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle en accurate levering van producten. Producten van goede kwaliteit.

retourzending gratis aanbieden

Pluspunten

Zalige site . Mijn vrouw heeft kleine voetjes en droomde van een grote schoenenkast

2 sterren: slechter dan verwacht

Beter controleren voor de verzending. Ik kreeg 2 verschillende schoenen. Heb deze teruggestuurd maar moest wel zelf de porto kosten ad 6,50 euro zelf betalen terwijl zij de fout gemaakt hebben! Bovendien de juiste schoenen niet naar het opgegeven adres gestuurd!

Pluspunten

1. Snel 2. Efficient 3. Snelle en correcte terugbetaling bij retourzending 4. Makkelijk ook telefonisch benaderbaar

Ik snap dat niet alle (lengte)maten ook in breedtematen verkrijgbaar kunnen zijn. Maar het zou mooi zij als per categorie (pumps, ballerina's, sleehakken, platte schoenen etc.) 1 soort (bijv. de meest verkochte per categorie) toch in een breedtemaat verkrijgbaar zou zijn.

Pluspunten

Zeer snel geleverd en goeden omschrijving van de schoenen

Pluspunten

Alles is correct en vlot verlopen. Schoenen met perfecte pasvorm en afwerking. Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De schoenen had ik snel in huis. Deze waren een maat te groot, daarna retour gezonden. Binnen 3 dagen had ik de juiste maat in huis.

Voor de retourzending moest ik 6,75 Euro betalen, terwijl ik de schoenen alleen maar tegen een andere maat wilde ruilen.

Pluspunten

Duidelijke communicatie na de bestelling. Retour geeft geen problemen. Mooi afgewerkte zacht lederen pumps in zeldzame kleine maat 33! Prijs-kwaliteit verhouding van de schoenen klopt, mijn inziens.

Foto's met voet (model) in schoen zou nog mooier zijn. Misschien klanten foto's in laten sturen?

Pluspunten

Perfect geregeld met de post was op tijd

Pluspunten

100 % tevreden

Pluspunten

Eindelijk een bedrijf voor geen gemiddelde maat in luxe schoenen. Ook online een prima service.

Pluspunten

mooie collectie en snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Er werd een keuzemogelijkheid voor bezorgen voorgeschoteld. Ik had daar een klein bedrag voor de avondbezorging betaald maar het werd niet bezorgd op dat moment. Had ik gemeld dat dit niet goed ging maar volgens stravers moet je dan de site beter bekijken terwijl ik vind dat je dan je website beter moet maken en geen beloftes doen die je niet na kan komen.

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke website, beschikbaarheid per maat! Zeer goede communicatie. Vlotte levering.

Geen opmerkingen. Alles verloopt vlot.

Pluspunten

Pluspunten

Eindelijk schoenen in mijn maat!!!!!!

U biedt wel heel veel (zeer) hoge hakken aan. Er zouden wat meer midden/laag aangeboden kunnen worden.

Pluspunten

goede info op website correcte levering

Pluspunten

Snelle levering. Defecten aan een schoen wordt zonder discussies verholpen of omgeruild.

Pluspunten

Snelle levering, ruime collectie kleine maat damesschoenen. Zoeken op maat ( geen teleurstelling dat je leuke schoenen ziet, maar niet in jouw maat beschikbaar)

Meer omschrijving van product bv in geval van laarzen de schacht- hoogte en breedte

Pluspunten

ja fantastische bedrijf en we komen zeker voor de wintercollectie terug maar dan in de winkel zelf dat is wat makkelijker met passen. We komen der al jaren

Pluspunten

Goede kwaliteit. Zowel stijlvolle schoenen als minder stijlvolle, dus voor ieder wat wils.

Maat 31 weer invoeren. Heb al twee keer schoenen moeten terugsturen omdat ze net iets te groot zijn. ☹️

De Droogmakerij 52 G

1851 LX Heiloo