Pluspunten

snelle en juiste service

Pluspunten

Duidelijke website, snel de bestelde schoenen geleverd. Schoenen bleken een maat te groot te zijn. Telefonisch contact en oplossing aangedragen om schoenen te retourneren met brief erbij dat een maat kleiner gewenst was. Dit gedaan en binnen 2 dagen zonder extra kosten de schoenen in de juiste maat ontvangen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Hun online webservice. Terugsturen is zeer omslachtig. Als klant moet je het artikel zelf gaan inpakken, van adres voorzien en de portokosten betalen. Je mag de schoenen thuis blijkbaar niet passen want als er iets aan de zool te zien is - in mijn geval een vlekje; heb zeker niet buiten uitgeprobeerd- weigeren ze terugbetaling. Ik ben zeer teleurgesteld en vind dat niet weten hoe je een webshop moet runnen. Tip: zorg voor een klantvriendelijke afhandeling bij online aankopen!.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke damesschoenen in kleine maten!

Jammer dat je niet gratis kunt ruilen, nu moet je de kosten voor het terugsturen zelf betalen. Dit had me eigenlijk al heel lang weerhouden om online schoenen te bestellen, want met de smalle voeten, die ik heb zal er vaak toch iets niet goed passen. Nu had ik voor de eerste keer de gok gewaagd, 2 paar schoenen besteld en het is redelijk goed uitgepakt, wel moest ik een paar ruilen voor een maatje kleiner.

Pluspunten

Mooie keus in grote maten. Goede kwaliteit. Al sinds jaar en dag vertrouwd adres.

Pluspunten

Alleen maar positieve punten

Meer keuzes

Pluspunten

Pluspunten

prima levering en klantvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle correcte levering. Beschrijving bij de getoonde schoenen klopten precies.Mooie kwaliteit leer en uitstekende pasvorm. Ik werd er blij van. Mijn schoenmaat is 45. Heb meerdere schoenen van Stravers Shoes, en ook ruilen is geen enkel probleem.

Mis nog wel Aktie-aanbiedingen, zoals gratis verzenden of puntensparen. Dit krijg ik wel regelmatig van Horsch schoenen uit Duitsland of van Wonderen schoenen of Caland.

Pluspunten

De verzending was keurig,mooi op tijd,netjes verzorgd.

Pluspunten

Behulpzaam en snelle levering!

Pluspunten

Gunstige prijs en het ruime aanbod van grotere maten !

Doorgaan op het huidige niveau..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De kwaliteit van de schoenen.

Gratis verzenden en retouren.

Pluspunten

goede service, ook via de online en telefoondienst. ruime aanbod en dus ook een real time aanbod.

ga zo door evt een nieuwe winkel in een andere stad ( nu alleen Amsterdam )

Pluspunten

Snel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kies een andere dienst om schoenen te leveren in België. Ik wacht al bijna 2 weken op mijn schoenen en heb ze nog steeds niet. Ik wou ze hebben voor 13/5/2016. Als de maat niet past heb ik zelfs de tijd niet om te ruilen. Ik hoop dat alles in orde komt.

Pluspunten

normale prijzen voor kleine maten.

meer hippere kleine maten, zijn soms weinig goedkope, hippe schoenen

Pluspunten

snelle en correcte levering, moderne modellen ook in grote maten van dames schoenen. Gemakkelijk en comfortabel. Kijk er altijd naar uit om een bestelling te plaatsen, enige waar ik me echt goed invoel

kan niet onmiddellijk iets bedenken

Pluspunten

Komen afspraken na.

Pluspunten

Uniek concept. Heel blij met mooie moderne schoenen in kleine maten. Snelle levering

Gratis verzending boven een bepaald bedrag

Pluspunten

Fijne schoenen voor een redelijke prijs.

De Droogmakerij 52 G

1851 LX Heiloo