Pluspunten

alles perfect leveren ook retour

doe zo verder, proficiat

Pluspunten

Het specialisme in kleine en grote maten voegt echt wat toe. De schoenen zijn van een kwaliteit doe bij de prijs past, vergelijkbaar met Van Lier en Van Bommel. Goed advies en service in de winkel.

Zorg voor een bredere selectie 'gewone' nette schoenen, aangezien veel klanten geen alternatief hebben, en de bijzondere designschoenen niet altijd gewenst zijn.

Pluspunten

Leuke schoenen in mijn grote maat! Ben zo blij dat ik Stravers ontdekt heb! Prima service .

Pluspunten

-snel thuis gestuurd -duidelijke bon erbij -goed verpakt

-Verzendkosten en retour kosten gratis maken

geen

Pluspunten

Hele vlotte levering! Nooit problemen gehad. Schoenen zijn van zeer goede kwaliteit en zitten steeds als gegoten.

Pluspunten

Goede kwaliteit, mooie schoenen. Makkelijk bestellen, wordt snel geleverd.

Retourneren makkelijker maken en langer de tijd geven dan 7 dgn zicht, bijv 14 dgn.

Pluspunten

Schoenen in winkel zijn precies zoals foto's op site. Zeer vriendelijk winkelpersoneel.

Gewoon zo doorgaan

Pluspunten

Snel. modieus ! Veel keus in kleine damesmaten, goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, schoenen van zeer hoge kwaliteit

Mooiere/modernere website (denk aan mobile sites e.d.)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

over het algemeen tevreden

als je schoenen wilt retourneren is er geen kosteloze terugstuur mogelijkheid. De verpakking is dusdanig dat het moeilijk is de schoenen weer te her inpakken.

Pluspunten

Snelle levering, goede producten

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Goede statusupdates.

Pluspunten

Een hele snelle levering. Al de volgende dag had ik mijn schoenen in huis. En Stravers Shoes is voor mij DE winkel. Want zij zijn de enige waar ik damesschoenen in mijn maat (44/45) kan krijgen. Die ook nog eens leuk EN betaalbaar zijn. Complimenten voor Stravers Shoes

nvt.

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Verzending en communicatie hierover netjes verlopen. Helaas waren schoenen toch te groot, retour moeten zenden voor andere maat. Hoop dat retour ook net zo netjes gaat verlopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Grote assortiment modieuze, hippe schoenen in een kleine maat. Buitengewoon vriendelijk en zeer behulpzaam personeel.

Graag een filiaal openen in Den Dolder :)

Pluspunten

Zeer klantvriendelijke medewerkers Een fantastische benadering van elke klant, of je nou binnenwandelt op slippers in een korte broek en een hempje of in pak op je stravers schoeisel de service blijft van hetzelfde niveau Een absolute aanrader voor eenieder op zoek naar unieke zeer redelijk geprijsde schoenen

Meer voorraad in 36 de mooiere modellen blijken toch altijd erg snel uitverkocht te zijn in maat 36

Pluspunten

Snelle service, Goede site met maat filters Mooie schoenen

De Droogmakerij 52 G

1851 LX Heiloo