Pluspunten

Vanaf mijn 13e weet ik Stravers al te vinden, Inmiddels 50+ en nog steeds slaag ik hier voor schoenen. Al enkele jaren via internet en dat verloopt prima. Duidelijke site, informatief, bestelproces vlot en levering daags erna. Ook wanneer een keer retour verloopt het proces vlot, snel aankoopbedrag weer bijgeschreven. Wanneer hulp nodig, vriendelijke, hulpvaardige en vakkundige medewerksters die je te woord staan. Niet te vergeten, ruime keuze in schoenen, hoog of laag, groot of klein. TOP winkel.

Pluspunten

Voor die doelgroep die normaal erg weinig keuze heeft, bieden zij een heel uitgebreid assortiment.

Pluspunten

Zeer snelle levering en bij eventueel retour geld weer snel terug op je rekening.

Naar mijn ervaring geen.

Pluspunten

Ik heb alleen maar positieve beoordelingen goede kwaliteit en pasvorm Een uitkomst voor m.n. grote schoenmaten

Pluspunten

snelle, vriendelijke en klantgerichte service

misschien even goed kijken vóór verzending of schoenen niet kapot zijn. Ik had dit, maar er werd wél meteen adequaat gereageerd. Men zou een nieuw paar schoenen sturen. Ik zit echter in het buitenland en heb het nieuwe paar nog niet kunnen zien.

Pluspunten

snelle bezorging, goede representatieve foto's

Pluspunten

een grote sortering grote damesmaten. ik krijg steeds een mail met nieuwe schoenen, aantrekkelijk, en ik kan ze zo via internet bestellen, hartstikke goed.

geen, ofwel , als het kan, een grotere sortering in damesmaten 46, 47

Pluspunten

Ik ben erg blij met Stavers Shoes. Geen oubollige schoentjes. Maar ook in mijn maat ( 33 ) leuke moderne schoenen en laarzen. Ja wel met een hak! Zo kan ik er ook vrouwelijk uitzien. En door het merk "Just A Joke" ook nog eens betaalbaar, voor als je een extra paar in je kast wilt hebben. Dankjewel Stavers! Met vriendelijke groet Saskia

Pluspunten

snelle levering en mooie kwaliteit schoenen!

Pluspunten

Ik bestel niet vaak bij Stravers Shoes, maar de keren dat ik besteld heb, heb ik de service als zeer positief ervaren. Ook aan de telefoon. Ik merk dat de medewerkers iets extra willen doen en indien nodig schakelen zij de hun baas in voor antwoord. Ik krijg dan een gedegen antwoord en ik ben dan ook erg blij met Stravers Shoes. Zeker gezien mijn kleine maat en ik toch een hakje wil.

Zeker zo doorgaan!!

Pluspunten

Kleine damesmaten

Pluspunten

Supersnelle levering & en fijne modellen!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle levering.

Vreemd dat je portokosten moet betalen voor retourzenden of ruilen.

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit schoenen.

Geen verbeterpunten op dit moment

Pluspunten

Veelkeus ook in grote maten!

Pluspunten

Ze leveren schoenen in mijn maat waar ik heel blij mee ben. Altijd problemen gehad met nette schoenen of pumps kopen maar dat is nu verleden tijd!!

het is de eerste keer dat ik iets besteld heb dus verbeterpunten zijn er niet.

Pluspunten

Snel en correct

Pluspunten

Schoenen passen perfect en just a joke collectie is geweldig!

Tijdens het bestellen kon je je leverdatum kiezen en op de leverdatum zelf werd het pakketje niet geleverd. Dus iets doen aan de leverdatum . Een uitbreiding van wat moderne en hogere stiletto's ;)

Pluspunten

Goede collectie. Winkelpersoneel zeer bereidwillig en beleefd. Snelle service. Denken mee.

geen

Pluspunten

Goede service: retourneren, ruilen en bezorgen gaat doorgaans snel, correct en klantgericht. Zijn een grote leverancier voor in de kleine maat, waar ik blij mee ben.

Geen. Bij vragen over bestellingen of retourneren word ik goed en keurig geholpen. Erg fijn. Daardoor blijf je klant.

Pluspunten

Ik koop al jaren schoenen bij deze winkel, daar ze veel keus hebben in schoenen met een kleine maat. Zelf heb ik maat 33 , dan valt het niet mee om leuke schoenen of laarzen met een hakje eronder te vinden. Hier heb je echter volop keus, en de service is er geweldig!

Pluspunten

Snelle service. Artikel op de site komt correct in kleur, vorm en maat overeen met het ontvangen product. Vrouwen met een uitzonderlijk grote maat in schoenen worden gered door dit bedrijf.

Het assortiment van grote maat vrouwenschoenen maat 44+ uitbreiden. In mijn geval 45/46

Pluspunten

Goede website en super snelle aflevering

De Droogmakerij 52 G

1851 LX Heiloo