Pluspunten

Goede service en prima kwaliteit schoenen Snelle levering

Pluspunten

De website is erg gebruikers vriendelijk

Dat de webwinkel alleen open is als de winkel open is klein minpuntje. In mijn geval had ik het zondag besteld en kreeg het "pas" woensdag in huis.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Service

Heb schoenen besteld eerst verkeerde maat, nu goede maat, maar volgens mij is dit geen 33 maar 34, dus klopt niet helaas. En helaas was de kleur die ik had besrtels niet meer in voorraad, jammer. Heb al zoveel bij jullie besteld erg jammer. Waarom kan er geen winkel in Enschede of hengelo ov geopend worden???? Er is zeker veel vraag naar...

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle verzending. Ook voor de aanvullende telefonische informatie werd alle tijd genomen.

Ik had niets anders van Stravers verwacht!!

Pluspunten

Chic modelen en snel service

Pluspunten

Goed geholpen

Pluspunten

Goeie kwaliteit en mooie elegante schoenen. Dus geen oma schoenen!

Pluspunten

> Goede kwaliteit > Snelle levering > Prettige klantenservice > Duidelijke webshop

> Het aanbod, modernere laarzen en pumps uitbreiden > Het aanbod schoenen voor een lagere prijs uitbreiden

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering duidelijke site

de melding over het terugsturen van de bestelling kan wel wat vriendelijker! ik krijg door jullie berichtgeving het idee dat ik een lastige klant ben, als ik de zending terugstuur. ik had de pantoffels nodig, dus ik heb ze besteld; ik had de neiging om naar een andere site te gaan. groet, Marianne de Haas

Pluspunten

Eindelijk leuke schoenen in mijn maat die niet te ruim zijn. Ben er egt super blij mee! Snelle levering Prijzen vallen ook reuze mee vergeleken met andere sites die damesschoenen in grote maten verkopen!

Pluspunten

Kleine maten met ruime keus in goede kwaliteit schoenen. Modieus, maar niet té.

Pluspunten

Pluspunten

Groot aanbod, goed advies, gebruiksvriendelijke website, prima service

De Droogmakerij 52 G

1851 LX Heiloo