Pluspunten
Scherpe prijs en veel accecoires voor mijn alarm.
VerbeterpuntenWebsite kan nog lichtjes verbeteren alsook de levertijd. Wat ik niet vond was een duidelijk onderscheid tussen de verschillende alarmen van hetzelfde merk.
Pluspunten
Duidelijke website, groot assortiment. Snelle levering!
Pluspunten
Bij Jaggs Alarm een Hikvision PTZ camera met accessoires besteld die vlot en netjes werd geleverd. Na montage van de camera bleek deze echter niet aan de Hikvision gepubliceerde specificaties te voldoen (tiltrange). Na contact met Jaggs Alaram hebben ze dit goed opgepakt en alle communicatie met Hikvision voor hun rekening genomen. Hikvision Europe moest uiteindelijk toegeven dat de specificaties niet kloppen voor dit type camera en wilde dit met een excuus afdoen. Jaggs Alarm kwam daarna met een uitstekende oplossing en boden aan de camera zonder meerkosten te ruilen voor een beter alternatief. Kortom super service, oplossingsgericht en vriendelijke snelle communicatie via email en chat.
Pluspunten
Wat een uitstekende service van dit bedrijf. Maak je niet vaak meer mee. Top.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering. Scherpe prijs. Snelle en goede ondersteuning via de mail.
VerbeterpuntenBeter bereikbaar worden via telefoon. Terugbellen als voicemail is ingesproken. Op mail wordt wel snel gereageerd.
Pluspunten
Top service, snel geleverd en een vakkundig advies.
Pluspunten
Geen, ze doen aan de telefoon heel aardig (als ze opnemen)
VerbeterpuntenGeen valse beloftes doen Niet liegen over voorraad/levertijden Geen afspraken maken en dan niet nakomen.
Geachte, We hebben u persoonlijk uitgelegd wat er is gebeurd. Helaas zien we dit niet in de beoordeling terug en hebben onze eventuele toekomstige klanten nu een verkeerd beeld. Mvg Joost
Pluspunten
Je kunt zelfs op zondag chatten als je iets wil weten. Maakt niet uit hoevaak je war vraagt, ze blijven altijd snel en vriendelijk met reageren.
Pluspunten
Scherp geprijsd, ruime keus en ontzettend goede communicatie. Snel reactie op vragen per mail. Verkoper denkt mee en komt tegemoet. Ik raad iedereen aan om hier aankopen te doen !
VerbeterpuntenAls kritische consument, kan ik hier geen verbeterpunten vinden.
Pluspunten
Altijd te bereiken voor vragen via de chat, zelfs s’avonds en in het weekend. Echt super, dit vind je nergens.
Beste, Hartelijk dank voor de beoordeling. Misschien had u ook kunnen aangeven waarom u tot deze beoordeling bent gekomen. Dan hadden we er absoluut iets mee kunnen doen. Nu helaas niet. Jammer. Mvg. Joost
Pluspunten
Een Hikvision camera set aangeschaft, wat een super beelden. Zelfs in het donker kan ik duidelijk zien wat er gebeurd bij m'n bedrijf. De nazorg is ook uitstekend, heel erg bedankt voor het instellen jongens.
Pluspunten
alles top
Geachte, Hartelijk dank voor de beoordeling. We willen ons graag verbeteren. Helaas is het via deze beoordeling niet mogelijk. ( ook geen klant naam ) Als u het alsnog kunt aangeven dan gaan we er zeker mee aan de slag. We willen ons namelijk continu verbeteren. mvg. Joost
Pluspunten
Camera besteld via jaggs. Helaas mis gegaan via postnl, camera kwijt. In eerste instantie verliep het contact niet soepel, maar uiteindelijk kwam er schot in de zaak en is het erg vlot op de juiste manier opgelost. Top!
VerbeterpuntenHet liefst had ik dat het vlotter opgepakt werd, nu meer moeite gekost als nodig.
Pluspunten
Zeer professionele aanpak. Bij vragen kan via chat direct contact gemaakt worden. Zelf iemand met jaren ervaring heeft van deze mensen nog iets kunnen bijleren. Top jongens ! Zeker volhouden zo !
VerbeterpuntenLeverings emails kwamen aan late kant.
Pluspunten
Professionalism and good treatment
Pluspunten
Snelle levering, duidelijk site, goeie prijs
VerbeterpuntenDe status ging van compleet naar in behandeling naar verzonden. Dat vond ik wel verwarrend. De bestelling werd geleverd op de dag dat ook de verzonden mail verstuurd was met daarin de tracking info. Vanwege de timing viel er niet veel te tracken ;-) Maar das minder erg natuurlijk.
Pluspunten
Zeer goede communicatie Zeer correct
VerbeterpuntenMetaalwerken Michiels BVBA
Pluspunten
Meerdere Hikvision camera's aangeschaft bij deze firma voor ons bedrijf. De communicatie verliep erg vlot via de chat en de service is uitstekend.
VerbeterpuntenNiets