Pluspunten
Snelle levering bij vragen over het afstellen van in en uitlooptijd werd ik doorverwezen naar de importeur wat ik wat zwakjes vond deze heeft mij prima geïnformeerd en was het probleem uit de wereld
VerbeterpuntenZelf wat meer door vragen indien noodzakelijk bij de importeur te rade gaan en de klant dan terug bellen met het juiste advies
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. De in en uitloop vertraging hebben we u telefonisch uitgelegd. Echter had u een probleem met de app, daar wij niet de makers van de app zijn hebben we u inderdaad doorverwezen naar de fabrikant om het proces snel te houden. Met vriendelijke groet, Team Jaggs Alarm
Pluspunten
Goede support van dit bedrijf
Pluspunten
Heel mooie service van dit bedrijf. Had net 5MP camera cekocht van hikvision en deze bleek dus van statisch Ip adress na eerste herstart zich naar DHCP te zetten. Ik heb me rot gezocht maar door de mooie support weer binnen de 10 min op pad. Misschien een goede tip voor mensen die een hikvision kopen, sluit hem aan op je router en gebruik de tool ! Dan kom je alvast mijn verbazing niet tegen ;-) dankjewel Jongens.
VerbeterpuntenDigitale administratie durft vastzitten, dit nog oplossen en er is niets meer mis zover mij betreft.
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling van de on-line bestelling.
Pluspunten
Ik had een probleem met 2 afstandsbedieningen, die wat fragiel waren en er niet tegen konden aan de sleutelhanger te hangen. Van beide was snel het lipje kapot. Jaggs Alarm stuurt me zonder discussie twee nieuwe, waarmee ik wat voorzichtiger om ga. Ik ben super blij met deze service...
Pluspunten
VerbeterpuntenHet koste wel even tijd om de juiste prijs te krijgen met de laagste prijs garantie.....
Pluspunten
Prima advies en op tijd geleverd
Als er geadverteerd wordt met 'voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis', en je besteld rond 18:00 dan moet je; 1) het product de volgende dag echt leveren; 2) melden dan het een dag later is geworden. Verder, prima afhandeling!
Pluspunten
Prima afhandeling en snelle levering.
Verbeterpuntenop dit moment geen.
Pluspunten
Goede informatie via chat. Tevreden over product (smanos k1)
Pluspunten
Weten waar ze over praten
Pluspunten
Snelle levering en goede service.
Pluspunten
Uitleg via de chat functie mbt specs van bepaalde artikelen vind ik zeer goed. Bij prijsvergelijkingen van artikelen met andere websites komt JaggsAlarm wel degelijk als goedkoopste uit de vergelijking. Ik heb deze oefening gedaan met diverse alarmsystemen en accessoires.
VerbeterpuntenDe IP camera die ik besteld had vorige maand stond als "op voorraad" op de site, maar het bleek toch nog 14dagen te duren om te leveren omdat het artikel toch niet meer in voorraad was.
Pluspunten
Snel gereageerd en snel geleverd
Pluspunten
Ik had een vraag over een alarminstallatie en er werd direct adequaat op geantwoord. Professioneel bedrijf !!
VerbeterpuntenIk zou geen verbeterpunten kunnen noemen
Pluspunten
Lage prijs
VerbeterpuntenBij de camera werd geen adapter geleverd. Had ik graag beter vermeld gezien.
Pluspunten
duidelijke communicatie , denkt zelf mee en snelle levertijd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alleen jammer dat ik bij de opvolger van de 6230 allerlei capriolen moest uithalen op de 2e camera de 6355 samen te kunnen laten werken gelukkig goed geholpen door de klantenservice van EMINENT echte toppers daar.
Verbeterpuntenleertijd en snelheid was goed, betere gebruiksaanwijzing om in te stellen zou wel handig zijn