Pluspunten
Gewoon volgens afspraak
Pluspunten
Snelle levering en kundig advies.
Pluspunten
2e bestelling hier: goed advies en communicatie
Pluspunten
Prima service. Reageren snel op mail ( ook in het weekend ). Voor de rest helemaal top.
Pluspunten
Goede support en snelle levering
Pluspunten
Doen wat ze beloven. Duidelijke site.
Pluspunten
Fantastische service. Dat op een zondag. Mijn Blaupunkt sa2650 systeem werkt weer naar behoren!
Pluspunten
Luisteren goed en zijn erg behulpzaam. De zending was ook snel.
Pluspunten
producten waren snel binnen.
VerbeterpuntenAls producten niet goed zijn laat uw klanten dit dan niet zelf op gaan lossen met de fabrikant! Dit mogen jullie zelfs eigenlijk wettelijk gezien niet eens. Nu kan ik met een product wat ik bij jullie besteld heb zelf met de fabrikant in de weer. Zeer slechte service dus heel jammer.
Geachte klant, Hartelijk dank voor deze beoordeling, in eerste instantie sturen wij nooit klanten door naar de fabrikant. We nemen een weloverwogen besluit met als uitgangspunt de klant zo snel mogelijk te helpen. Als dit rechtstreeks via Eminent kan omdat ze spare parts van uw product hebben dat gaat dat het snelst. Met vriendelijke groet, Jaggs Alarm
Pluspunten
Goed advies gekregen en de levering was snel.
VerbeterpuntenStickers gratis meeleveren?
Pluspunten
Top service zoals altijd
Pluspunten
Goede service goede kennis over de verkochte producten goede prijs
VerbeterpuntenNa 2 onbeantwoorde herinneringen voor een beoordeling kan men beter stoppen met mij hierover lastig te vallen. Meer is gewoon irritant
Pluspunten
snelle levering goede producten snelle reactie op vragen per mail
VerbeterpuntenPer telefoon soms moeilijk te bereiken
Pluspunten
snelle afhandeling
Verbeterpuntennoodzakelijk is een betere toelichting en instructies. Wij hebben het systeem nog niet kunnen activeren.
Pluspunten
Alles prima
Pluspunten
Doen wat ze beloven. Het eminent systeem is prima. Kennis van zaken, goed advies.
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid was voor mij niet niet zo goed, maar de opvolging van mail en antwoordapparaat was snel en beantwoordde aan mijn vragen en verwachtingen. Ik heb het eminent systeem besteld. De bijgeleverde handleiding vind ik te beperkt. Daarna kreeg ik de digitale uitgebreide pdf versie. Die is uitstekend en ik snap niet waarom die niet standaard gemaild wordt.
Pluspunten
-Nemen de tijd voor een goed advies -Bij ontbreken van zaken of technisch niet op orde zijn wordt niet moeilijk gedaan en snel voor een oplossing gezorgd -Snelle leverering -Snelle terugbetaling bij retour
Verbeterpunten-Geen
Pluspunten
Pluspunten
Goed en eerlijk advies. Denkt mee. Snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alarm was makkelijk te installeren service was prima maar levertijd kan beter of laten weten dat het later wordt
VerbeterpuntenLevertijden
Pluspunten
De prijs..
Verbeterpunten..
Pluspunten
Prima prijs, snelle levering