Pluspunten
Zeer goede uitleg over systeem en vriendelijk.
VerbeterpuntenGeen. Gewoon zo doorgaan.
Pluspunten
prijs is goed, service is goed, verpakking is goed.
Verbeterpuntenaftersales service kan sneller en beter. we hadden concrete vragen, maar krijgen vrij laat algemene antwoorden. Uiteindelijk zelf opgelost
Pluspunten
- handig en snel communiceren met de chatfunctie; - helder en duidelijk advies; - goed geslecteerde kwaliteitsproducten (producten waar zij niet 100% achter staan worden ook niet aangeboden); - snelle levering; - ik was vergeten mijn kortingscode te gebruiken, na contact werd deze alsnog dezelfde dag gecrediteerd;
Pluspunten
Snelle levering, uitstekende klantenservice en helpdesk. Geen minpunten te ontdekken!
Pluspunten
Goede service je wordt goed geholpen met de simpelste dingen zoals het folie op het alarmsysteem. ik kreeg er niet vanaf en de meneer van Jaggs Alarm zij al er zit echt een folie op? met wat meer pulken is het uiteindelijk gelukt..... Moet je nagaan hoe ik me voelde op het moment. ha ha ha Verder goed geholpen via de chat van de website.
VerbeterpuntenIk heb tot nu toe niets aan te merken... ik zal zeggen ga zo door...
Niet terug gebeld na inspreken voicemail.
Pluspunten
Goede en snelle levering en de service is perfect
VerbeterpuntenAftersales, niet klantgericht
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We hebben gezien dat u alleen Eminent alarm accessoires gekocht heeft bij ons. U gaf aan dat u niet tevreden was met de dubbele draadloze bewegingsmelder welke veel beter is dan de enkele bewegingsmelder. Sterker nog Eminent heeft de enkele bewegingsmelder uit het assortiment gehaald. De dubbele draadloze bewegingsmelder is de geüpgrade versie. Wij willen deze ook kosteloos voor u omruilen en hebben hier nog geen reactie op gehad. Als dit voor u een reden is dat wij niet klantgericht zijn vinden wij dat erg jammer klanten staan altijd hoog in het vaandel bij ons. Met vriendelijke groet, Jaggs Alarm.
Pluspunten
Zeer vlotte communicatie & advies, zeker een meerwaarde tegenover niet-specialiserende webshops.
Pluspunten
Duidelijk no nonsense je wordt als klant prima op de hoogte gehouden van de bestel en verzend status
VerbeterpuntenTot op heden geen
Pluspunten
Goed bedrijf snelle levering en veel kennis
Pluspunten
Goed en vriendelijk advies, snelle levering, top!
Pluspunten
Wat een snelle service en er kon achteraf ook nog een bestelling bijgevoegd worden zonder verzendkosten, top!
Pluspunten
veel tijd voor uitleg
Pluspunten
Goede website met goede info en instructie
Pluspunten
Assortiment , responstime ,uitleg en info redelijke prijs en complete levering in korte tijd
VerbeterpuntenMeer informatie omtrent positionering detectoren om tot optimaal beveiligings plan te komen