Top kwaliteit en levering!

Top kwaliteit van vilt en lijmlaag. Goed en duidelijk overzicht op de site en snelle levering. Erg tevreden!

Prima materialen. Snel geleverd

En dat persoonlijke kattebelletje❤️

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Geweldig vilt

Op zoek naar mooi vilt kwam ik deze webshop tegen. Heel veel kleurkeuze en de kwaliteit is fantastisch. De volgende dag al geleverd Ik ga ik terug komen

Snelle en correcte levering

Netjes ingepakt en volgens afspraak kreeg ik mijn vilten lapjes. Mooie kwaliteit, zeker een aanrader!

Prima product

Duidelijke website, prima producten en goede levering.

Uitgebreide keus, snelle levering

Mooi assortiment en snelle levering

Ik was op zoek naar mooi wollen vilt en vond dat Bij Vilt En Zo. Naast vilt vond ik nog meer mooie en handige spullen. Kom hier zeker terug.

Goede materialen

Vlotte en accurate behandeling

Goede begeleiding gedurende het hele proces

Ik kon eerst niet vinden wat ik wilde ( niet het product, maar de afmetingen ervan), maar nadat ik contact had opgenomen via het email adres was alles goed opgelost en naar wens

Vlot geleverd in deugdelijke verpakking. Prima

Super goed!!

Contact was prima en het bestellen en bezorgen ging uitstekend! De bestelde artikelen waren van zeer goede kwaliteit en de verpakking was verrassend. Net een cadeautje

Mooi verpakt

Een cadeautje leek het wel. Snelle service, producten prima!

Eerlijk

Jullie zeggen eerlijk dat het pakketje na een bepaalde datum op wordt gestuurd. Zo weet de klant waar die aan toe is. Andere bedrijven beloven dat het pakketje binnen 2 dagen bezorgd wordt en dat is dan niet zo. Duidelijkheid siert jullie. En het product is heel mooi en netjes verpakt aan bekomen. Ik moet het nog gaan verwerken maar dat komt goed.

Mooie kwaliteit producten en met liefde ingepakt en verzonden

Ik bestelde sprookjes vilt en was blij verrast toen het pakketje binnenkwam. Echt een mooie kwaliteit!

Persoonlijk en snel

Superfijn, alle producten op tijd binnengekregen. Mooie kwaliteit en persoonlijke notitie op de factuur. Heel leuk!

Uitstekende eerste ervaring gehad

Niets op aan te merken.

Goed product, overzichtelijke website, snelle levering

Goed product, overzichtelijke website, snelle levering

Fijne webshop

Mijn bestelling is snel en heel netjes verzonden. Het was letterlijk een cadeautje om uit te pakken. Goede kwaliteit producten. Dank je wel!

Snel en goed

De belofte de volgende dag te leveren werd ingelost. Dat heb je niet onder controle: je bent afhankelijk van een vervoerder. Maar men is wel direct na ontvangst van de order aan de slag gegaan. Het belangrijkste aspect is de kwaliteit van het materiaal. Ik ben geen kenner, maar het is een prettig materiaal om mee te werken.

Snelle en juiste levering

Goede ervaring

Betrouwbaar en snel

Heel blij met de bestelling. Ging heel snel. Mooi verpakt ook!

Veel keus, snelle levering

Duidelijke site, veel keus, mooie kwaliteit wolvilt, snelle levering en goed te volgen. En leuk dat er nog een persoonlijk berichtje bij zit.

Eerste bestelling, jute, mooi, goede prijs, snelle levering

Goed!

Over Bij vilt enzo

Bij vilt enzo is sinds 2008 dé online vilt winkel met een ruime sortering vilt. Plakvilt, wolvilt, sprookjesvilt en acrylvilt in diverse diktes, kleuren en afmetingen. Online eenvoudig vilt kopen per meter, vilt op rol of vilt per lapje. Bij vilt enzo heeft naast een ruime sortering vilt ook diverse soorten garens, viltkralen, houten kralen, fournituren en veel meer hobbymaterialen.