Snel geleverd goede kwaliteit

Snel, goede kwaliteit

Mooi product en snel geleverd

We hebben een mooie rol vilt besteld en deze is erg snel bezorgd. Het materiaal is geheel naar wens.

Vlotte levering, goede kwaliteit!

snel het beloofde geleverd

snel het beloofde geleverd

Super mooie sprookjesvilt.

Super mooi vilt. Snelle en super aflevering

Kwaliteit spullen voor redelijke prijs

Goede kwaliteit vilt en veel keuze ook uit de dikkere vilt vellen.

Klantvriendelijke oplossing

Ik had slechts 2 lapjes wolvilt nodig voor een technische toepassing. Deze werden via gewone brievenbuspost met PostNL naar België verstuurd wat helaas ontzettend lang duurt. Na 1 week nog steeds niks ontvangen en dit gemeld aan Bij Vilt Enzo die mij meteen de wolvilt opnieuw als pakket heeft toegestuurd wat ik de volgende dag in huis had! Mooie actie en het vilt voldoet aan mijn verwachtingen!

Alles klopte!

Duidelijke website en - allerbelangrijkst - de communicatie! Er was een mei vakantie waardoor de levering iets vertraagd zou zijn, en daar kan ik erg waarderen :-) Product is ook prima!

Geweldig en goede wijn behoeft geen krans

Zocht op internet naar Plakvilt, vond dit adres, besteld 110cm x 40 cm en binnen 3 dgn in huis. Hoe gaaf is dit.

Ruime keuze.Snelle levering. Keurig verpakt. Zal zeker vaker gebruik maken van vilt en zo.

Snel en accuraat

Snel en accuraat en goede service

In alle opzichten perfect

Ruime sortering, prima kwaliteit, snelle levering, vriendelijk en deskundig contact. Kleine ongeregeldheid snel en ruimhartig opgelost. Zo hoort een goede webshop te zijn. Van mij een tien met een griffel.

Professioneel

Snelle reactie op mijn vraag en direct de juiste afmetingen vilt besteld!!

Mooie producten en snelle levering.

top produkt snelle levering

top produkt met zeer snelle levering

Prima kwaliteit

Duidelijke website, kwalitatief mooi vilt

Mooie kwaliteit,snelle levering

Bestelling op de website snel en begrijpelijk.Betaling eveneens snel en de levering én leveringsvoorwaarden duidelijk,snel en correct.

Mooie kleur groen

Mooi vilt, goede plaklaag. Snel geleverd en goede communicatie via mail. Eén minpuntje: het stuk vilt dat ik besteld had was aan twee kanten heel scheef afgeknipt waardoor het heel moeilijk was het te gebruiken, dat vond ik wat slordig gedaan.

Prima, ruim assortiment

Voor het maken van viltpopjes/seizoenstafelpopjes kan ik hier eigenlijk alles vinden wat ik nodig heb. Snelle levering. Het enige wat ik nog mis is materiaal voor het maken van pruikjes. Ik gebruik daarvoor bijvoorbeeld lontwol, dat was maar in één kleur verkrijgbaar. Ook zouden jullie kunnen overwegen om bijvoorbeeld crêpewol in het assortiment op te nemen.

Snelle levering, veel keus

Leuke webshop met veel keuze in leuke hobbyspullen. Snel geleverd!

Ruim aanbod en goede kwaliteit.

Heel mooi vilt en snel geleverd

Vilt besteld om een tablethoesje te maken. De 3mm heb ik dubbel gedaan en het is een prachtig, superstevig hoesje geworden. Helemaal tevreden.

Great products, fast delivery

I am a very happy customer! My order was delivered super fast and everything in it was packaged nicely and carefully. High quality felt, will buy again.

Het is mijn eerste bestelling, maar prima verlopen. Mooi materiaal. Perfect

Mooi vilt, snel ontvangen

Keurig vilt, snel ontvangen. Kleuren komen niet altijd overeen met de afbeelding of omschrijving. Dat mag nauwkeuriger.

Over Bij vilt enzo

Bij vilt enzo is sinds 2008 dé online vilt winkel met een ruime sortering vilt. Plakvilt, wolvilt, sprookjesvilt en acrylvilt in diverse diktes, kleuren en afmetingen. Online eenvoudig vilt kopen per meter, vilt op rol of vilt per lapje. Bij vilt enzo heeft naast een ruime sortering vilt ook diverse soorten garens, viltkralen, houten kralen, fournituren en veel meer hobbymaterialen.