Mooie producten

Ik kocht een viltpakket voor het maken van het Moederdag cadeau met mijn groep 3. De leerlingen waren enthousiast over de mooie kleuren en hebben er iets prachtigs mee gemaakt. Heel prettig om alle benodigdheden op één plaats te vinden voor een mooie prijs.

Mooie kwaliteit vilt

Was op zoek naar plakvilt voor op een oud bureau, hier gevonden. Mooie kwailteit, goed verpakt, en reageren snel op whatsapp.

Prima materiaal

Reeds vroeger met dit materiaal gewerkt binnen een productiebedrijf voor design meubels.

mooi vilt

Mooi vilt, nette en vlotte levering

Prima producten

Snelle levering en goeie producten

Snelle verzending

De producten waren snel geleverd en de vilt is van top kwaliteit! En wat ook heel fijn is, is dat je per meter kan bestellen.

Snele levering

Vrij laat besteld toch op tijd geleverd

Ik had zelf een verkeerde adres ingevuld ... oeps! Ze reageerde snel op mijn mail en stuurde alles opnieuw op! Enkele dagen later had ik dan toch nog mijn pakketje! Bedankt voor alles!!

Bij een recensie krijg ik vaak een gevoel dat deze niet authentiek is. Dat is echter wel bij mij het geval : Eerst een prima telefonisch contact gehad. Daarna de bestelling volgens afspraak perfect verpakt en zeer snel bezorgd. Een bedrijf waar je met een gerust hart zaken mee kunt doen. Top

Vlugge levering , en heel mooi materiaal (in mijn geval vilt ) om mee te werken. Ik was niet bekend met de site, zo maar besteld en ben zeer tevreden! Ik ben fan

Leuke site en makkelijk te bestellen

Snelle levering, prima product

Uitgebreide keuze in producten, duidelijke omschrijvingen en snel besteld en geleverd.

prima vilt

Vilt is prima. De kleuren op het scherm komen goed overeen met de werkelijkheid. Levering volgens afspraak.

Product voldoet precies aan de verwachting

We hebben plakvilt besteld, voor het bekleden van kastplanken. Ziet er mooi en netjes uit. De vilt is ook makkelijk te gebruiken De levertijd liet even op zich wachten, maar door goede communicatie wisten we waar we aan toe waren, hoort bij deze tijd

De bestelde vilten waren bezorgd zoals het hoort.

Fantastische service

Ik heb vorige week lappen vilt besteld, ziet er super goed uit! Goede kwaliteit & snelle levering!

Netjes en snel geleverd. Keurig.

Goede kwaliteit, snelle service

Het bestellen was gemakkelijk en het was snel binnen voor deze tijd! Mooie kwaliteit vilt voor een goede prijs.

Mooie producten

Mooie producten, goed verpakt, goede prijs, snelle levering

Mooi materiaal

Snel geleverd, mooi Vilt. Makkelijk te bestellen via site

Veel keuze, goede kwaliteit en service

Snel gevonden wat ik zocht. Mooie dikke kwaliteit vilt. Snelle en goede levering.

Goede kwaliteit , snelle verzending,

Prima kwaliteit . Prima prijs. Snelle verzending

mooie kwaliteit vilt

Snelle levering en goede kwaliteit vilt 3mm dik

Over Bij vilt enzo

Bij vilt enzo is sinds 2008 dé online vilt winkel met een ruime sortering vilt. Plakvilt, wolvilt, sprookjesvilt en acrylvilt in diverse diktes, kleuren en afmetingen. Online eenvoudig vilt kopen per meter, vilt op rol of vilt per lapje. Bij vilt enzo heeft naast een ruime sortering vilt ook diverse soorten garens, viltkralen, houten kralen, fournituren en veel meer hobbymaterialen.