prima produkt, snelle service

duidelijke website

Mooie kwaliteit vilt (klassiek groen) en goede lijm

Mooie kwaliteit vilt (klassiek groen) en goede lijm

Hele fijne webshop.

Alles wat je koopt is van goede kwaliteit. Het wordt snel geleverd en keurig verpakt.

Snelle levering van de viltkralen. Prima kwaliteit en mooie kleuren

Snelle lvering

Vilt voor bureaublad

Veel keus. - Snelle levering. - Vilt op rol was makkelijk te verwerken en bureaublad is echt opgeknapt met antiek groen.

Precies goed

Kleur en maat precies goed en de plakkant hecht echt op alles.

Moeizaam, omdat je bij Vllt enzo niet kunt bellen

Moeilijk contact kunnen maken, om vragen te stellen. Ruim een week moeten wachten op betaalde spullen

Heerlijk wolvilt

Heerlijk wolvilt van goede kwaliteit! Snelle bezorging! Pakketjes mooi ingepakt.

Super goed!

Snelle leverinf, prachtige kwaliteit wolvilt, deze shop is echt een aanrader!

Heel te vreden

super snelle levering

Fijne shop

Ik was opzoek naar zelfklevend vilt in het rood en dat heb ik hier gevonden. Zocht een afmeting die niet op voorraad was dus even gemaild. Zeer snel reactie gekregen met oplossing en ander formaat besteld en deze ook gelijk dag erna geleverd gekregen. Super service en snelle levering!

goed geregeld

gemakkelijk t bestellen en snel in huis

Uitstekende kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs

Ben positief verbaasd over de kwaliteit van het vilt, aangezien de prijs toch zeer redelijk was.

Mooie kwaliteit vilt. Keurige en snelle levering

Fijne site, ruime keuze en keurige en snelle levering. Superblij

Vlot en correct

Duidelijke website Vlotte afhandeling van de bestelling

Mooie website

Vlotte levering na bestelling via internet. Alle kleurtjes komen goed overeen met de afbeeldingen. Mooie kwaliteit vilt. Mirjam oktober 2020 Harderwijk

Naar volle tevredenheid

Ruime keuze en ik dacht het juiste vilt gevonden te hebben. Dit was helaas niet het geval, en ik kon het probleemloos retourneren. Binnen enkele dagen het bedrag weer op mijn rekening, keurig geregeld! Ik ga zeker nog eens bestellen.

Snelle levering uit mooie kwaliteitsvilt!

Ruime keuze uit een kwalitatief mooie vilt. Diverse trendkleuren en verschillende groottes.

Mooi vilt en snel geleverd bovendien

Ik heb allerlei verschillende artikelen uitgekozen en die zijn keurig in 1 op maat gemaakte verpakking geleverd. De kwaliteit van het dromerige vilt is precies goed en de bolletjes passen er perfect bij. Bovendien is het plakvilt een mooie donkergroen voor de laden van een zelf opgeknapte ladenkast. Bedankt!!

Geweldige snelle levering van mijn bestelling

Het bestellen via de website ging prima en was een duidelijk proces. Mijn bestelde artikelen waren twee dagen later binnen (ik bestelde na 16.00 uur) en voldeden volledig aan mijn verwachtingen.

Binnen een dag geleverd en zoals gevraagd

Besteld via internet na de omschrijving gelezen te hebben, de dag erna alles gekregen zoals aangegeven op de website.

Snelle en goede service, product voldeed aan de verwachtingen

Snelle en goede service, product voldeed aan de verwachtingen. Alleen onhandig dat Ideal het niet deed.

bestelling goed te doen. Alleen jammer dat het niet per halve meter kan.

Over Bij vilt enzo

Bij vilt enzo is sinds 2008 dé online vilt winkel met een ruime sortering vilt. Plakvilt, wolvilt, sprookjesvilt en acrylvilt in diverse diktes, kleuren en afmetingen. Online eenvoudig vilt kopen per meter, vilt op rol of vilt per lapje. Bij vilt enzo heeft naast een ruime sortering vilt ook diverse soorten garens, viltkralen, houten kralen, fournituren en veel meer hobbymaterialen.