Snel en goed!

Het product is wat ik er van verwachte!

Ronduit uitstekend

Goede service, uitstekende kwaliteit en degelijke verpakking. Bestelling: Plakvilt

Binnen paar dagen in huis! Top!

Super tevreden!

Prima materiaal, alleen jammer dat er geen advies bij was, over het beplakken van grote oppervlakken. Heb vilt op een oud bureau vervangen. Een ingewikkelde klus door de grootte (100 x 47 cm). Achteraf zou ik het niet eerst op maat geknipt hebben, maar rondom 1 cm speling genomen hebben. Het overtollige materiaal dan later met een stanleymes afsnijden. Het resultaat is goed, maar doordat het vilt iets scheef zit, kom ik achteraan 0,5 cm te kort.

Zeer snelle levering van mijn bestelde spullen. Netjes verpakt.

Top, snelle levering

Ik kreeg precies zoals ik besteld had en voldeed aan mijn verwachtingen. Ik had mijn bestelling binnen n paar dagen binnen. Goed te volgen via de aanwijzingen vd website Bij vilt enzo en daarna van de postlevering.

Prima levering

Snelle service, mooie stoffen

Mooie kwaliteit vilt en hele snelle levering. Zeker een aanrader!

Supersnelle service!

bestelde spullen supersnel geleverd en ook zeer goed materiaal. Ben er erg blij mee.

Snelle degelijke levering

Zeer duidelijke en overzichtelijke webshop. Van uit België besteld en super snel geleverd in een degelijke verpakking. Ik ben zeer tevreden.

Zeer snelle levering en goede kwaliteit vilt

Na enkele hobbywinkels te zijn afgegaan voor vilt als achtergrond bij het inlijsten van voetbalshirts uitgekomen bij Vilt enzo. Zeer uitgebreid assortiment en snelle levering zorgt ervoor dat ik in de toekomst, als ik vilt nodig heb, weer terug ga naar Vilt enzo.

mooie kwaliteit

mooi product geeft gevoel van kwaliteit

Goede opvolging van de leveringen

Snelle levering, goede opvolging en communicatie

Snelle service en mooie producten

Mooie producten, ben er al mee aan de slag gegaan!!

Snelle levering en mooi materiaal

Had het ondanks alle drukte de volgende dag binnen en ben zeer tevreden over het materiaal.

Uitstekend materiaal, maar helaas niet maatvast

Het plakvilt werd snel geleverd en was van goede kwaliteit. De breedte zou 45 cm zijn, maar was dat net niet. Voor mijn klus had ik nu juist die breedte nodig en was daardoor sneller door het materiaal heen omdat ik in de lengterichting moest snijden.

Vilt zacht zoals verwacht, extra mooi verpakt, dus extra leuk om aan te krijgen en inspireert om er meteen mee aan de slag te gaan !

Snel en precies zoals gehoopt

Conform verwachting en vlotte levering.

Een duidelijke website, simpele bestelprocedure en een vlotte levering.

Helaas waren de producten niet helemaal goed verpakt, waardoor de plakstrook niet meer geheel netjes was. Verder reuze tevreden.

Keurig

Snelle en verzorgde levering

Prima service!

Vlot geleverd.

Super tevreden!

Fantastische service, snelle levering en perfect verpakt! Een aanrader!

Snel en uitstekend verpakt

Het dikke vilt werd als pakketpost verstuurd. De lap was dubbelgevouwen met daartussen 2 lege grote plakbandrollen zodat je geen vouw in het vilt kreeg. Al een paar keer bij deze internetwinkel besteld en iedere keer weer wordt er snel en goed verpakt verzonden.

Goede beschrijving en snelle levering

Na een simpel bestelproces lagen binnen enkele dagen mijn accessoires op de deurmat. Precies zoals de beschrijving en van goede kwaliteit.

Over Bij vilt enzo

Bij vilt enzo is sinds 2008 dé online vilt winkel met een ruime sortering vilt. Plakvilt, wolvilt, sprookjesvilt en acrylvilt in diverse diktes, kleuren en afmetingen. Online eenvoudig vilt kopen per meter, vilt op rol of vilt per lapje. Bij vilt enzo heeft naast een ruime sortering vilt ook diverse soorten garens, viltkralen, houten kralen, fournituren en veel meer hobbymaterialen.