Goede beschrijving en snelle levering

Na een simpel bestelproces lagen binnen enkele dagen mijn accessoires op de deurmat. Precies zoals de beschrijving en van goede kwaliteit.

Levering zoals door Bij Vilt enzo is aangegeven.

Geen opmerkingen.

Goed.

Snelle reactie en snelle verzending. Goed verpakt.

Mooie lap vilt..goede kwaliteit.

Snel en netjes

Eerste keer een bestelling gedaan bij Bij vilt enzo. Alles is goed gegaan. Heb netjes bevestiging ontvangen van bestelling tot aan levering. De spullen waren netjes verpakt en de levering was snel! De materialen zijn zoals verwacht. Ben er erg blij mee en zal in de toekomst zeker weer bij Bij vilt enzo materialen bestellen!

Fantastische service en zeer snelle levering!

Fantastische service en zeer snelle levering!

Goed kwaliteit, prima service.

Goed kwaliteit, prima service.

Snel en veel te kiezen!

Op zoek naar vilt kwam ik bij deze webwinkel uit. Mooie selectie om uit te kiezen. Snelle levering en lekker aan het knutselen nu met al die mooie lapjes om uit te kiezen!

Goed en optijd geleverd

Prima kwaliteit en snelle service.

Mooie kwaliteit, duidelijke tips en informatie op de website

Erg tevreden

Overzichtelijke website, veel variatie. Leuke producten.

Top Service

Snelle reactie en goed advies op mijn vragen. Snelle levering.

Snelle service en goed materiaal!

Snelle levering en kwaliteit zoals verwacht, erg blij mee!

Mooi vilt, goed verpakt en snel geleverd

Vilt in allerlei kleuren besteld. Mooie kwaliteit!

Al vaak hier besteld, bestelling altijd goed verzorgd en zeer snelle levering. Kwaliteit is ook zeer goed.

Prima site

Goede site, heldere informatie. Snelle levering!

Goed spul, plakt perfect en mooie kleuren!

Hele fijne webshop, ruime keuze ook. En na een misrekening van mijn kant kon ik per mail extra bijbestellen. Ook het versturen naar een PostNL afhaalpunt was géén probleem.

Hele mooie, zachte materialen!!

Wat een heerlijke wolvilt, bolletjes vilt, vulmiddel en allerlei naalden!! Voelt zo zacht aan deze natuurlijke wolvilt🙏 Allemaal fantastische materialen en benodigdheden om zelf een muziekmobiel met vilten diertjes en bergen te maken! Ik ben heel erg tevreden met mijn bestelling!

Gewoon goed

Duidelijke info, goed product

Prima en snelle service

na bestelling de volgende dag in huis.

Snelle zorgvuldige afhandeling!

Mooie producten tegen goede prijs. Werd binnen 3 dagen bezorgd.

Snel en correct

Gemakkelijke overzichtelijke site en snel geleverd, ik ben erg tevreden!

ok

Zeer snel ontvangen top

Over Bij vilt enzo

Bij vilt enzo is sinds 2008 dé online vilt winkel met een ruime sortering vilt. Plakvilt, wolvilt, sprookjesvilt en acrylvilt in diverse diktes, kleuren en afmetingen. Online eenvoudig vilt kopen per meter, vilt op rol of vilt per lapje. Bij vilt enzo heeft naast een ruime sortering vilt ook diverse soorten garens, viltkralen, houten kralen, fournituren en veel meer hobbymaterialen.