Bestelde vilt voldoet volledig aan hetgeen wij in gedachte hadden om de keukenlades van onze camper ermee te bekleden, zodat potten en pannen tijdens de rit niet rammelen!

Uitgebreid assortiment, snelle levering, Top!

Zeer goed advies gekregen!

Mailtje gestuurd en heel snel een deskundig antwoord gehad.

Prima product en snel geleverd.

Hebben zeer eenvoudig een meter 1 mm plakvilt kunnen bestellen en dit werd snel geleverd. Kwaliteit van het product was uitstekend. Enige nadeel was dat de afmeting van de verpakking. Het moet natuurlijk onbeschadigd vervoerd kunnen worden maar het werd geleverd in een enorme doos. Misschien is een koker een idee?

Super en heel snel bezorgt

Snelle levering en goed verpakt

Goed, snel en goedkoop

Nette snelle levering, goede afhandeling en nette prijs

Snel geleverd en prima kwaliteit

Snel geleverd en prima kwaliteit /prijsverhouding

Snel geleverd en precies volgens de beschrijving

Uitstekende service. Snelle levering en duidelijke omschrijving van het product op de site

Hele snelle service en het product precies zoals beschreven

Correct en vlugge levering

Prima service!

Helemaal top

De geleverde producten voldoen precies aan de omschrijving en mijn verwachting.

Heel goer geholpen en goede levering

Er is snel gereageerd op mijn vragen. De service was prima en de levering correct.

Absurde verzendkosten

Voor verzenden van 3 filtjes euro 5.77 betalen is absurd. Kon zo door de brievenbus.

Voor herhaling vatbaar

Overzichtelijke site, snel en correct geleverd

Makkelijke site, snelle levering

Site is supermakkelijk. Geeft ook aan wanneer iets niet op voorraad is. Snelle levering en product was prima van kwaliteit

Prettige site. Mooie kwaliteit.

Voldoet aan verwachting

Zeer vlugge levering.

Correct en vlug. Artikel beantwoord aan verwachting.

Goede en supersnelle service.

De supersnelle service, de toegankelijke site en de kwaliteit van het bestelde arrikel zijn uitstekend.

prima voorlichting, service en verzending

Ik zocht wit vilt, een klein stukje maar, helaas had Mevrouw geen afsnijsel dus ik kocht 1 meter, maar dat is geen probleem, dat verwerk ik ergens anders wel weer!

goed en betrouwbaar

Plakvilt gekocht, goed verwerkbaar en komt er mooi strak op te zitten, perfect

Niks mis mee

Supersnel en goed product

Online plakvilt besteld keurig op tijd en netjes ingepakt ontvangen

Optimaal

Het hele proces is optimaal verlopen. Vanaf bestellen tot levering ging binnen paar dagen. We hebben genoten van onze knutselmaterialen die we hadden gekocht!

Snelle levering, mooie kwaliteit

Eerste kennismaking!

Snel en goed

De bestelling werd snel geleverd. Zelfs rondom kerst en oud en nieuw. Ook werd keurig aangeven op de site wanneer de bestelling geleverd zou worden.

Over Bij vilt enzo

Bij vilt enzo is sinds 2008 dé online vilt winkel met een ruime sortering vilt. Plakvilt, wolvilt, sprookjesvilt en acrylvilt in diverse diktes, kleuren en afmetingen. Online eenvoudig vilt kopen per meter, vilt op rol of vilt per lapje. Bij vilt enzo heeft naast een ruime sortering vilt ook diverse soorten garens, viltkralen, houten kralen, fournituren en veel meer hobbymaterialen.