Laden reviews...
433 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen zien de reviews een breed scala aan ervaringen. De producten zijn over het algemeen van goede kwaliteit en betaalbaar, en velen melden snelle levering. Een kleint deel meldt levertijdenvertragingen of serviceproblemen, maar de meeste feedback is positief. Het assortiment is groot en het bestelproces verloopt doorgaans probleemloos.
Goed product.
14 July 2026
Tanja
Meppel
Als je wat besteld staat er binnen twee dagen geleverd maar dat is niet zo dat duurt een 1a2weken en al je er heen belt zeggen ze als je niet tevreden ben stuur je het maar terug en gooien de tel erop echt bizar ik koop hier niks meer
12 July 2026
Leo
Zwijndrecht
Snelle levering en de juiste kwaliteit.
12 July 2026
Ronny
Rapertingenstraat
Op zondag besteld, woensdag geleverd. Wordt opgestuurd uit Duitsland. Betrouwbare webshop, prima levering
Rolf
Appelscha
Betalen met een overschrijving via een bankkaart (i.p.v visa) zou voor mij handiger zijn omdat het dan direkt van de rekening gaat. Met Visa moet men ongeveer 1 maand wachten.
Jozef
2870 Puurs België
Wordt aangegeven binnen 1-2 werkdagen te verzenden dit betreft 2 weken als je de klantenservice belt wordt er van alles belooft maar niks nagekomen
T
Houten
Goed bedrijf.
Bas
Raamsdonksveer
Mijn bank neemt het rekeningnummer niet aan. Dus kan vervolgens ook niks bestellen!
Sofie
Buggenhout
Veel keuze in assortiment en snelle verzending. Komt wel uit DE dus iets langer onderweg dan uit NL. Maar niks te klagen.
M.
Tiendeveen
Topbedrijf.
9 July 2026
Soenildath
Amsterdam
Koop hier regelmatig en ben altijd tevreden over de kwaliteit. Recent druppelzakken voor bomen, ideaal met dit droge weer.
9 July 2026
Suzanne
Terhulpen
In korte tijd 5 leveringen ontvangen. Soms duurt het wat langer omdat het vanuit DE wordt verstuurd, maar prijs + kwalieit is dusdanig goed dat dit het meer dan waard is.
Ben
Limburg
Snel gevonden wat ik zocht (ongedierte verjagen met geluidsgolven), tegen een goede prijs. Snel bezorgd.
Marc
Lochem
Kan vele artikelen vinden bij Agri tegen redelijke prijzen
Quirinus
Oostkapelle
netjes geholpen goede after sales service bij ontbrekende onderdelen vanwege beschadigde verpakking
7 July 2026
Goede levering
6 July 2026
Eddo
Stoutenburg noord
Goede webshop, verzending Ok !
6 July 2026
G
Duffel
Artikel moest besteld worden, maar was alsnog voor het weekend binnen. Reageert snel op vragen.
Hetty
Klarenbeek
Na uiteindelijke bestelling duurt het vrij lang voordat de levering plaats vindt. Beter dit aan te geven als men het product bestelt.
Huub
Rhoon
Myrella
Zuidermeer
Mooie site en bestellingprocedure is oké, maar dan... De belofte om te leveren op korte termijn (2-3 dagen) is na 14 dagen echt een leveringstermijn die fors wordt overgeschreden en niet past in dit tijdsperk.
Armand
Sprang-Capelle
Bestelling is vlotjes verwerkt en toegekomen. Bij het melden van een defect stuk werd ook meteen een vervangstuk opgestuurd. We zijn heel tevreden over ons vogelvoederhuis!
Kelly
Houthalen
Zo hoort het
Johan
Holten
Zeer tevreden over Agris! We hebben hier weidepoorten besteld. De poorten zijn van mooie kwaliteit en de bezorgservice verliep vlot en netjes. Zeker een aanrader!
3 July 2026
Sabrina
Maarssen
Agrishop.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van een breed assortiment producten voor de tuin- en landbouwsector. Het assortiment omvat tuinmachines, gereedschappen, zaden, meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en accessoires voor zowel hobbytuinders als professionele boeren. Agrishop.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten die bijdragen aan een efficiënte en duurzame tuin- en landbouwpraktijk, met een focus op klanttevredenheid, deskundig advies en snelle levering.
Ohrstedt-Bhf Nord 5
25885 Wester-ohrstedt